Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panti Putra FC Internasional FC
MODIFST Tactiek Internasional
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


14e minuut.
Parengkuan passt de bal met de wreef. Nurcahyo heeft problemen om de bal te vangen. Nurcahyo passt de bal in één keer door. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sriwahono rent richting de bal. Sandang is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono schiet op doel. Nusantara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Internasional FC 1:0

20e minuut.
Sriwahono controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kartaji maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rangkuti heeft problemen om de bal te vangen. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Nurcahyo passt de bal in één keer door. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana speelt de bal door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Rumkabu geeft de bal voor. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana geeft een lange en hoge pass. Rohdiana krijgt zijn hoofd ertegen. Nusantara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Internasional FC 2:0

34e minuut.
Fathari rent richting de bal. Parengkuan speelt de bal door. Nurcahyo is nu in balbezit. Fathari is nu in balbezit. Fathari draait met de bal, schiet en ... Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priyanto met een snelle inworp. Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Sriwahono springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Internasional FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 37%, Internasional FC 63%.
Panti Putra FC - Internasional FC 3:0

46e minuut.
Slamet komt het veld opgelopen. Prihatin komt het veld opgelopen. Kartiko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abdulrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahim passt de bal met de wreef. Asyaputra bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto onderschept slim de pass. Priyanto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Parengkuan verovert de bal door een tackle van achteren. Parengkuan probeert naar een medespeler te passen. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana geeft een hoge lob. Rohdiana maakt een snoekduik en kopt de bal. Nusantara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rangkuti geeft een hoge lob. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana speelt de bal door. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin haalt uit met een fantastische trap. Nusantara bokst de bal weg.

66e minuut.
Inworp. Saragih komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nurcahyo probeert naar een medespeler te passen. Pangkatana rent richting de bal. Pangkatana met een sublieme pass. Saragih rent richting de bal. Saragih schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Rangkuti geeft een hoge lob. Saragih kopt de bal weg. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Internasional FC 4:0

77e minuut.
Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamet verovert de bal door een tackle van achteren. Slamet passt de bal zonder na te denken. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rangkuti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Darussalam de bal onder controle te krijgen. Parengkuan met een sublieme pass. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Galingging verovert de bal door een tackle van achteren. Galingging geeft de bal voor. Saragih kopt de bal weg. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Runturambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Nusantara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 35%, Internasional FC 65%.
Panti Putra FC - Internasional FC 4:0