Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indopora Sunari FC
Formasi Liga Tactiek 451
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 30.4
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Hariyadi is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Muscă geeft een lange en hoge pass. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ylifrantti rent richting de bal. Gérard rent richting de bal. Ylifrantti verovert de bal door een tackle van achteren. Ylifrantti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardiyanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kartiko onderschept slim de pass. Kartiko geeft een hoge lob. Gérard kopt de bal weg. Molinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harsono met een sublieme pass. Gérard heeft problemen om de bal te vangen. Gérard passt de bal in één keer door. Molinero controleert de bal met de borst. Molinero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Sunari FC 1:0

24e minuut.
Corryn geeft de bal voor. Klungelig pakt Ramdani de bal. Martinchev speelt de bal door. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Krisdjianto met een harde bal richting middenveld. Daar is Molinero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotinsulu rent richting de bal. Molinero rent richting de bal. Molinero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Driyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero onderschept slim de pass. Molinero draait met de bal, schiet en ... Harsono bokst de bal weg.

34e minuut.
Ruhiyat rent richting de bal. Ruhiyat passt de bal in één keer door. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani schiet op doel. Rotinsulu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ramdani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramdani geeft een lange en hoge pass. Zamrani rent richting de bal. Zamrani draait met de bal, schiet en ... Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 45%, Sunari FC 55%.
Indopora - Sunari FC 1:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takwin komt het veld opgelopen. Samsuri komt het veld opgelopen. Vigoni komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Molinero rent richting de bal. Iswandi rent richting de bal. Met opzet legt Molinero zijn tegenspeler op de grond. Molinero krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sinaga geeft de bal voor. Mulyana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyana geeft de bal voor. Zamrani rent richting de bal. Zamrani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Sunari FC 2:0

58e minuut.
Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Pramudji komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Krisdjianto onderschept slim de pass. Krisdjianto geeft een lange en hoge pass. Takwin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Samsuri rent richting de bal. Samsuri geeft een hoge lob. Krisdjianto kopt de bal weg. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Asmat is nu in balbezit. Muscă onderschept slim de pass. Supriyadi probeert naar een medespeler te passen. Muhammad rent richting de bal. Muhammad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rotinsulu is nu in balbezit. Molinero verovert de bal door een tackle van achteren. Zamrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamrani draait met de bal, schiet en ... Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Sunari FC 3:0

80e minuut.
Martinchev is nu in balbezit. Martinchev probeert naar een medespeler te passen. Ramdani is nu in balbezit. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad draait met de bal, schiet en ... Hendriawan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Sunari FC 3:1

83e minuut.
Martinchev passt de bal met de wreef. Muhammad is nu in balbezit. Sinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammad verovert de bal door een tackle van achteren. Muhammad draait met de bal, schiet en ... Hendriawan bokst de bal weg. Klungelig pakt Takwin de bal. Muhammad rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indopora - Sunari FC 3:2

84e minuut.
Winardi komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebze komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sinaga geeft een hoge lob. Zamrani kopt de bal weg. Rotinsulu heeft problemen om de bal te vangen. Molinero bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indopora 53%, Sunari FC 47%.
Indopora - Sunari FC 3:2