Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC SSB Neo
NEW Tactiek 532N
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 37.2
solid Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Omek geeft de bal voor. Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal passt de bal zonder na te denken. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Silvagni trapt de bal weg van het doel. Darmajati kopt de bal weg. Chreptavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ... Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Faleri onderschept slim de pass. Alaydrus speelt de bal door. Čavrag met een sublieme pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Roman met een sublieme pass. Cole rent richting de bal. Cole passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel. Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Aksakal met de inworp. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... Malanua probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vodehnal speelt de bal door. Aksakal rent richting de bal. Aksakal passt de bal met de wreef. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Silvagni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro passt de bal met de wreef. Faleri is nu in balbezit. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Silvagni bokst de bal weg.

35e minuut.
Aksakal probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Kiełbowicz krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Plivaric kan de bal niet met de borst controleren. Plivaric geeft de bal voor. Klungelig pakt Siudziński de bal. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... Silvagni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 42%, SSB Neo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kult Vum Rot FC - SSB Neo 0:0

49e minuut.
Omek rent richting de bal. Omek geeft een hoge lob. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel. Silvagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - SSB Neo 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Roman de bal. Roman speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rosada geeft de bal voor. Cole probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodzik met een sublieme pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz schiet op doel. Silvagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - SSB Neo 2:0

65e minuut.
Prałatowicz komt het veld opgelopen. Hempte komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Papace komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Doeltrap. Torfason komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Darmajati geeft de bal voor. Torfason is nu in balbezit. Torfason geeft een lange en hoge pass. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 31%, SSB Neo 69%.
Kult Vum Rot FC - SSB Neo 2:0