Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunari FC Kult Vum Rot FC
451 Tactiek NEW
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Omek is nu in balbezit. Omek geeft een hoge lob. Kartiko geeft de bal voor. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Torfason met de inworp. Plivaric geeft een hoge lob. Hempte kopt de bal weg. Cole is nu in balbezit. Cole haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krisdjianto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iswandi de bal. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Martinchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Papace onderschept slim de pass. Papace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cole de bal. Cole draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kartiko geeft een hoge lob. Roman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plivaric speelt de bal door. Diponegoro heeft problemen om de bal te vangen. Diponegoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Harsono speelt de bal door. Omek kopt de bal weg. Cole is nu in balbezit. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krisdjianto de bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Plivaric kopt de bal weg. Klungelig pakt Cole de bal. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro schiet op doel. Krisdjianto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartiko onderschept slim de pass. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman geeft een hoge lob. Cole krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Cole kan de bal niet met de borst controleren. Cole passt de bal zonder na te denken. Torfason speelt de bal door. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Prałatowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plivaric geeft de bal voor. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro schiet op doel. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro schiet op doel. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Kult Vum Rot FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 68%, Kult Vum Rot FC 32%.
Sunari FC - Kult Vum Rot FC 0:1

48e minuut.
Plivaric probeert naar een medespeler te passen. Hempte rent richting de bal. Cole is nu in balbezit. Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Papace speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole is nu in balbezit. Cole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric passt de bal in één keer door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Supriyadi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mardiyanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinchev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muhammad de bal. Muhammad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sunari FC - Kult Vum Rot FC 1:1

65e minuut.
Omek onderschept slim de pass. Roman is nu in balbezit. Roman met een sublieme pass. Hempte rent richting de bal. Hempte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Roman geeft een lange en hoge pass. Cole rent richting de bal. Daar is Cole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole haalt uit met een fantastische trap. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Kult Vum Rot FC 1:2

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vodehnal komt het veld opgelopen. Čavrag komt het veld opgelopen. Kiełbowicz komt het veld opgelopen. Aksakal komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Plivaric kopt de bal weg. Hempte heeft problemen om de bal te vangen. Kiełbowicz rent richting de bal. Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rotinsulu passt de bal met de wreef. Vodehnal is nu in balbezit. Vodehnal probeert naar een medespeler te passen. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iswandi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodehnal met de inworp. Diponegoro is nu in balbezit. Diponegoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winardi komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Asmat probeert de bal met de borst te controleren. Plivaric rent richting de bal. Plivaric speelt de bal door. Hempte rent richting de bal. Hempte haalt uit met een fantastische trap. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Doeltrap. Gebze komt het veld opgelopen. Harsono trapt de bal weg van het doel. Aksakal kopt de bal weg. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 75%, Kult Vum Rot FC 25%.
Sunari FC - Kult Vum Rot FC 1:2