Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Hussein Dey Alger Widet
AASFOR Tactiek 442
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.5 gemiddelde waardering 45.1
adequate Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Benbouali passt de bal zonder na te denken. Sahbani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazef. Nazef krijgt een gele kaart. Sahbani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lounes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Belkacem verovert de bal door een tackle van achteren. Godih begaat een overtreding. Belkacem raakt geblesseerd tijdens het duel. Zazou met een snel genomen vrije trap. Eguavoen kan de bal niet met de borst controleren. Belkacem rent richting de bal. Belkacem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Eguavoen geeft een lange en hoge pass. Semghoun rent richting de bal. Semghoun geeft de bal voor. Belkacem rent richting de bal. Belkacem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 0:1

20e minuut.
Hassani passt de bal zonder na te denken. Eguavoen rent richting de bal. Zazou maakt een afschuwelijke overtreding. Zazou krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Belkacem kopt de bal weg. Zazou geeft de bal voor. Saïdoun kopt de bal weg. Belkacem heeft problemen om de bal te vangen. Belkacem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lounes verovert de bal door een tackle van achteren. Lounes passt de bal met de wreef. Badache rent richting de bal. Benboulaid verovert de bal door een tackle van achteren. Benboulaid schiet op doel. Saadallah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Hassani de bal. Hassani geeft een lange en hoge pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun schiet op doel. Oudahmane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Belkacem passt de bal in één keer door. Zazou rent richting de bal. Zazou passt de bal met de wreef. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oudahmane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Benbouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 58%, Widet 42%.
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:2

46e minuut.
Mecheri komt het veld opgelopen. Oesterheld komt het veld opgelopen. Semghoun komt het veld opgelopen. Zaaboub komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Oesterheld heeft problemen om de bal te vangen. Oesterheld geeft de bal voor. Zaaboub rent richting de bal. Zaaboub haalt uit met een fantastische trap. Oudahmane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaaboub is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Eguavoen de bal. Mecheri is nu in balbezit. Mecheri speelt de bal door. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Aït Ouamar de bal. Nazef verovert de bal door een tackle van achteren. Nazef probeert naar een medespeler te passen. Zaaboub rent richting de bal. Zaaboub schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Oesterheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterheld geeft de bal voor. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Oudahmane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:3

87e minuut.
Daar is Zaaboub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oesterheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterheld speelt de bal door. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 55%, Widet 45%.
Nasr Hussein Dey Alger - Widet 1:4