Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Hussein Dey Alger Olympique Mostaganem
AASFOR Tactiek taktika 1 base
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 32.6
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Belkheir de bal. Belkheir geeft een lange en hoge pass. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Mekehout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 1:0

2e minuut.
Bridji is nu in balbezit. Belkheir verovert de bal door een tackle van achteren. Belkheir heeft problemen om de bal te vangen. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Soukhane rent richting de bal. Soukhane passt de bal met de wreef. Allam bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia-Chérif schiet op doel. Mekehout bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 2:0

7e minuut.
Yahia-Chérif is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazef. Yahia-Chérif raakt geblesseerd tijdens het duel. Saïfi met een snel genomen vrije trap. Yahia-Chérif springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Allam neemt vlug de vrije trap. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih geeft de bal voor. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir schiet op doel. Mekehout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Nazef rent richting de bal. Soukhane onderschept slim de pass. Soukhane probeert naar een medespeler te passen. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nazef is nu in balbezit. Fahas rent richting de bal. Benbouali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fahas raakt geblesseerd tijdens het duel. Nazef komt bij de bal en schiet. Maroc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chebal geeft de bal voor. Yahia-Chérif kopt de bal weg. Belkheir rent richting de bal. Belkheir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 3:0

20e minuut.
Nazef rent richting de bal. Chebal verovert de bal door een tackle van achteren. Soukhane is nu in balbezit. Soukhane geeft een hoge lob. Belkheir krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sebbar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fahas kopt de bal weg. Sebdou bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Yahia-Chérif rent richting de bal. Soukhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukhane met een sublieme pass. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Mekehout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Soukhane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nazef is nu in balbezit. Yahia-Chérif onderschept slim de pass. Yahia-Chérif schiet op doel. Mekehout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 4:0

28e minuut.
Allam speelt de bal door. Boulmerka is nu in balbezit. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Maroc trapt de bal weg. Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir rent richting de bal. Belkheir schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 5:0

31e minuut.
Hadj Aïssa onderschept slim de pass. Bridji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadj Aïssa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hadj Aïssa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belkheir heeft problemen om de bal te vangen. Belkheir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 6:0

33e minuut.
Saïfi geeft de bal voor. Belloumou kopt de bal weg. Nazef is nu in balbezit. Yahia-Chérif onderschept slim de pass. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Allam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soukhane geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadj Aïssa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 7:0

40e minuut.
Fahas passt de bal in één keer door. Chouih rent richting de bal. Chouih passt de bal in één keer door. Boulmerka heeft problemen om de bal te vangen. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Maroc bokst de bal weg.

41e minuut.
Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa geeft een lange en hoge pass. Belkheir rent richting de bal. Belkheir schiet op doel. Mekehout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 8:0

43e minuut.
Hadj Aïssa passt de bal zonder na te denken. Saïfi rent richting de bal. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 30%, Olympique Mostaganem 70%.
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 8:0

48e minuut.
Belkheir geeft een hoge lob. Soukhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Soukhane geeft de bal voor. Hadj Aïssa is nu in balbezit. Belkheir geeft een lange en hoge pass. Mekehout verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khoualed de bal. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Benbouali geeft de bal voor. Buitenspel voor Yahia-Chérif. Goede buitenspelval van de verdediging. Belloumou neemt vlug de vrije trap. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka schiet op doel. Maroc bokst de bal weg.

58e minuut.
Allam maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fahas probeert de bal aan de voet te houden. Benbouali geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yahia-Chérif de bal. Yahia-Chérif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia-Chérif rent richting de bal. Belkheir rent richting de bal. Belkheir draait met de bal, schiet en ... Mekehout maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 9:0

64e minuut.
Sebbar geeft een lange en hoge pass. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Belkheir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. Mekehout probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 10:0

66e minuut.
Harek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soukhane kopt de bal weg. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 11:0

67e minuut.
Bridji geeft een hoge lob. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas met een sublieme pass. Nazef rent richting de bal. Nazef geeft een lange en hoge pass. Maroc bokst de bal weg.

70e minuut.
Chebal verovert de bal door een tackle van achteren. Chebal passt de bal met de wreef. Hadj Aïssa rent richting de bal. Hadj Aïssa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 12:0

71e minuut.
Saïfi rent richting de bal. Saïfi passt de bal met de wreef. Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa geeft een hoge lob. Yahia-Chérif krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 13:0

73e minuut.
Fahas passt de bal zonder na te denken. Belloumou heeft problemen om de bal te vangen. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bridji passt de bal zonder na te denken. Sebdou heeft problemen om de bal te vangen. Sebdou geeft de bal voor. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ... Mekehout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Benbouali rent richting de bal. Benbouali passt de bal zonder na te denken. Yahia-Chérif rent richting de bal. Yahia-Chérif draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 36%, Olympique Mostaganem 64%.
Nasr Hussein Dey Alger - Olympique Mostaganem 13:0