Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Beer Is Not An Excuse Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3272
Beer Is Not An Excuse b-one
Luck 555 Tactiek 442nie
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Wadell met een sublieme pass. Klungelig pakt Philogene-Bidace de bal. Philogene-Bidace met een sublieme pass. Schоles is nu in balbezit. Schоles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ginola geeft een hoge lob. Inworp. Owczarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clymans rent richting de bal. Clymans schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - b-one 0:1

22e minuut.
Schоles is nu in balbezit. Wadell is nu in balbezit. Morgeaux met een sublieme pass. Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Wadell met een sublieme pass. Philogene-Bidace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dutrieux de bal. Schоles is nu in balbezit. Schоles haalt uit met een fantastische trap. Comeyne bokst de bal weg.

34e minuut.
Wadell kopt de bal weg. Bagger bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Der Auwera begaat een overtreding. Van Der Auwera krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles passt de bal in één keer door. Philogene-Bidace bereikt de bal nog maar net als eerste. Philogene-Bidace geeft de bal voor. Schоles springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grubb kopt de bal weg. Hirst is nu in balbezit. Van Brabant schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Brabant krijgt een gele kaart. Hirst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Groves met een snel genomen vrije trap. Schоles probeert de bal met de borst te controleren. Schоles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Is Not An Excuse - b-one 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 42%, b-one 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beer Is Not An Excuse - b-one 1:1

46e minuut.
Devriendt passt de bal zonder na te denken. Van Der Auwera speelt de bal door. Van Brabant bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirst is nu in balbezit. Hirst geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Owczarz geeft een hoge lob. Van Brabant geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Owczarz de bal onder controle te krijgen. Clymans rent richting de bal. Clymans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Groves geeft een hoge lob. Philogene-Bidace geeft een lange en hoge pass. Bagger is nu in balbezit. Bagger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - b-one 2:1

58e minuut.
Comeyne trapt de bal weg van het doel. Devriendt kopt de bal weg. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert onderschept slim de pass. Baert haalt uit met een fantastische trap. Ings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Philogene-Bidace speelt de bal door. Van Der Auwera rent richting de bal. Bagger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagger draait met de bal, schiet en ... Van Der Auwera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Owczarz de bal. Owczarz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Van Der Auwera speelt de bal door. Humulescu rent richting de bal. Humulescu passt de bal zonder na te denken. Baert bereikt de bal nog maar net als eerste. Baert haalt uit met een fantastische trap. Ings bokst de bal weg. Ginola heeft problemen om de bal te vangen. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans onderschept slim de pass. Clymans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer Is Not An Excuse - b-one 2:2

74e minuut.
Devriendt is nu in balbezit. Devriendt passt de bal zonder na te denken. Clymans heeft problemen om de bal te vangen. Clymans haalt uit met een fantastische trap. Ings probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ings trapt de bal weg. Philogene-Bidace kopt de bal weg. Schоles probeert de bal met de borst te controleren. Schоles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Groves geeft de bal voor. Schоles is nu in balbezit. Morgeaux legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schоles raakt geblesseerd tijdens het duel. Schоles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Dutrieux heeft problemen om de bal te vangen. Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - b-one 3:2

82e minuut.
Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb onderschept slim de pass. Grubb geeft een lange en hoge pass. Schоles is nu in balbezit. Schоles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Schоles heeft problemen om de bal te vangen. Bagger rent richting de bal. Schоles bereikt de bal nog maar net als eerste. Schоles haalt uit met een fantastische trap. Comeyne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Is Not An Excuse - b-one 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Is Not An Excuse 45%, b-one 55%.
Beer Is Not An Excuse - b-one 4:2