Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 12:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenya Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7754
Kenya Singapore
zdzisie Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
70.3 gemiddelde waardering 59.9
outstanding Schieten very good
formidable Passen solid
incredible Verdedigen excellent


4e minuut.
Okoth passt de bal met de wreef. Daar is Ukiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukiru probeert naar een medespeler te passen. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran passt de bal met de wreef. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Asngari met een sublieme pass. Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 0:1

12e minuut.
Kanana geeft een hoge lob. Bandhi rent richting de bal. Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. See probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kenya - Singapore 1:1

15e minuut.
Bandhi neemt vlug de vrije trap. Inworp. Okoth met een snelle inworp. Ukiru geeft een lange en hoge pass. Ngilu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 2:1

19e minuut.
Chandran met een snelle inworp. Masamba rent richting de bal. Masamba passt de bal in één keer door. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft de bal voor. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 3:1

22e minuut.
See met een sublieme pass. How kopt de bal weg. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni haalt uit met een fantastische trap. Korir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 3:2

26e minuut.
Vairavan passt de bal in één keer door. Chandran rent richting de bal. Ban is nu in balbezit. Masamba onderschept slim de pass. Masamba geeft de bal voor. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Masamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Masamba met een sublieme pass. Ukiru speelt de bal door. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandhi. Kinsaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kinsaka komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 28%, Singapore 72%.
Kenya - Singapore 3:2

46e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Chandran rent richting de bal. Chandran geeft de bal voor. Hoe is nu in balbezit. Hoe haalt uit met een fantastische trap. Korir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kanana met een snelle inworp. Kola is nu in balbezit. Kola geeft een hoge lob. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Anihla met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kola de bal onder controle te krijgen. Ukiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukiru geeft een lange en hoge pass. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kola onderschept slim de pass. Kola probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 4:2

67e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Kola verovert de bal door een tackle van achteren. Kola speelt de bal door. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kanana rent richting de bal. Kanana speelt de bal door. Ngilu rent richting de bal. Kinsaka is nu in balbezit. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. See probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vairavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya - Singapore 5:2

85e minuut.
Vairavan heeft problemen om de bal te vangen. Vairavan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanana met de inworp. Kola geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya 35%, Singapore 65%.
Kenya - Singapore 5:2