Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Thalima Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 4151
Bene Tleilax ostendstars
b532_v.2 Tactiek 532
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 29.7
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Inworp. Tumiati met een snelle inworp. Çığırtkan geeft een hoge lob. Sanchez springt en kopt de bal. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Schouterden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Kubicki de bal. Kubicki geeft een lange en hoge pass. Boury kopt de bal weg. Sanchez rent richting de bal. Sanchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schouterden met een sublieme pass. Kubadinski kopt de bal weg. Çığırtkan speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Schouterden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Schouterden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Tumiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumiati probeert naar een medespeler te passen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. Schouterden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 1:0

31e minuut.
Çığırtkan is nu in balbezit. Çığırtkan passt de bal zonder na te denken. Kubicki speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schouterden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sanchez passt de bal in één keer door. Boury met een sublieme pass. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez draait met de bal, schiet en ... Schouterden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Tumiati onderschept slim de pass. Tumiati speelt de bal door. Snoeck rent richting de bal. Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 2:0

39e minuut.
Kubicki passt de bal in één keer door. Çığırtkan met een sublieme pass. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Schouterden met een sublieme pass. Tumiati kopt de bal weg. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Giorio rent richting de bal. Giorio haalt uit met een fantastische trap. Schouterden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sanchez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 24%, ostendstars 76%.
Bene Tleilax - ostendstars 3:0

49e minuut.
Kubicki speelt de bal door. Snoeck rent richting de bal. Giorio verovert de bal door een tackle van achteren. Giorio haalt uit met een fantastische trap. Schouterden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Çığırtkan onderschept slim de pass. Çığırtkan met een sublieme pass. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 4:0

52e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu passt de bal met de wreef. Çığırtkan speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Prinsier rent richting de bal. Prinsier geeft de bal voor. Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 4:1

62e minuut.
Tumiati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miculescu komt het veld opgelopen. Giorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Mens rent richting de bal. Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez schiet op doel. Schouterden probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kubicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanchez kan de bal niet met de borst controleren. Silvrants is nu in balbezit. Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Çığırtkan geeft de bal voor. Klungelig pakt Boury de bal. Giorio rent richting de bal. Giorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 5:1

68e minuut.
Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kubicki kopt de bal weg. Sanchez probeert de bal aan de voet te houden. Mens is nu in balbezit. Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schouterden trapt de bal weg. Kubicki kopt de bal weg. Giorio is nu in balbezit. Giorio draait met de bal, schiet en ... Schouterden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 6:1

77e minuut.
Çığırtkan kopt de bal weg. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez passt de bal met de wreef. Giorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 7:1

78e minuut.
Mens passt de bal met de wreef. Inworp. Moceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubicki geeft een lange en hoge pass. Giorio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 8:1

83e minuut.
Kubicki geeft een lange en hoge pass. Schouterden probeert naar een medespeler te passen. Miculescu kopt de bal weg. Giorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Çığırtkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Giorio is nu in balbezit. Giorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 9:1

88e minuut.
Lazarte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moceanu kopt de bal weg. Kubicki speelt de bal door. Daar is Sanchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schouterden met een harde bal richting middenveld. Kubicki is nu in balbezit. Kubicki geeft een lange en hoge pass. Giorio rent richting de bal. Giorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ostendstars 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 25%, ostendstars 75%.
Bene Tleilax - ostendstars 10:1