Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.K.PoSeTiOcI Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4362
F.K.PoSeTiOcI Lagator
3-3 Tactiek 3 na 3
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Rangel speelt de bal door. Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić is nu in balbezit. Luburić probeert naar een medespeler te passen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quang Trường zal de hoekschop nemen. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski passt de bal zonder na te denken. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dominikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milică maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitezović bokst de bal weg. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:1

14e minuut.
Vadim rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Pizzoza rent richting de bal. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică schiet op doel. Vitezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:2

26e minuut.
Dominikowski passt de bal met de wreef. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Vadim met een sublieme pass. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:3

31e minuut.
Banović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski probeert naar een medespeler te passen. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vitezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:4

32e minuut.
Marcinkowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Dominikowski met de inworp. Milică kan de bal niet met de borst controleren. Milică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 0:5

34e minuut.
Quang Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Rangel heeft problemen om de bal te vangen. Rangel schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:5

38e minuut.
Daar is Quang Trường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski geeft een hoge lob. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vićentijević probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milică is nu in balbezit. Milică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:6

41e minuut.
Vićentijević geeft de bal voor. Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankov geeft de bal voor. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Vitezović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolica komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 76%, Lagator 24%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:6

48e minuut.
Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică haalt uit met een fantastische trap. Stolica probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:7

53e minuut.
Rangel controleert de bal met de borst. Ankov rent richting de bal. Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim is nu in balbezit. Milică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milică krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:7

60e minuut.
Milică rent richting de bal. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim geeft een hoge lob. Quang Trường rent richting de bal. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Stolica trapt de bal weg. Dominikowski rent richting de bal. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Rangel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Quang Trường probeert naar een medespeler te passen. Luburić is nu in balbezit. Dominikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luburić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luburić kan niet meer verder spelen. Bountouris komt het veld opgelopen. Bountouris met een snel genomen vrije trap. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ankov speelt de bal door. Inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bountouris geeft een hoge lob. Inworp. Dominikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stolica trapt de bal weg van het doel. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Rangel maakt een snoekduik en kopt de bal. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Vadim met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dominikowski zal de hoekschop nemen. Milică probeert de bal met de borst te controleren. Milică schiet op doel. Stolica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 53%, Lagator 47%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:7