Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KKS PODWODNIAKI Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1010
KKS PODWODNIAKI Pinheiros PR
MATI2000 Tactiek PPR1
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 32.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Deodoro de bal. Tulikoura met een sublieme pass. Chiquinho is nu in balbezit. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna schiet op doel. Peixeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Simplício passt de bal zonder na te denken. Vejselović heeft problemen om de bal te vangen. Callé rent richting de bal. Callé haalt uit met een fantastische trap. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - Pinheiros PR 0:1

8e minuut.
Sobieszczański passt de bal met de wreef. Simplício rent richting de bal. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Assis is nu in balbezit. Assis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS PODWODNIAKI - Pinheiros PR 0:2

29e minuut.
Benocz rent richting de bal. Benocz passt de bal in één keer door. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Peixeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pittarella rent richting de bal. Pittarella passt de bal zonder na te denken. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Pittarella rent richting de bal. Pittarella geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 37%, Pinheiros PR 63%.
KKS PODWODNIAKI - Pinheiros PR 0:2

53e minuut.
Tulikoura passt de bal met de wreef. Sobieszczański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pittarella. Pittarella krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sobieszczański met een sublieme pass. Sosna rent richting de bal. Pittarella begaat een overtreding. Sosna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tupinambá probeert naar een medespeler te passen. Benocz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Assis. Assis krijgt een gele kaart. Benocz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Benocz kan niet meer verder spelen. Malešević komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sobieszczański passt de bal zonder na te denken. Tulikoura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutemberg. Gutemberg krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzepa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malešević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS PODWODNIAKI 40%, Pinheiros PR 60%.
KKS PODWODNIAKI - Pinheiros PR 0:2