Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: t'zammelsbroek
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5053
FC Kaiserslautern Waterkloof Warriors
bàrcàlona Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
30.6 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten solide
matig Passen goed
zwak Verdedigen solide


7e minuut.
Shiskov is nu in balbezit. Shiskov met een sublieme pass. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:1

8e minuut.
Deflandre passt de bal zonder na te denken. Itaipú is nu in balbezit. Itaipú speelt de bal door. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Adrianov met een sublieme pass. Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło speelt de bal door. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel. Ravenna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:2

18e minuut.
Itaipú passt de bal met de wreef. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov met een sublieme pass. Deflandre rent richting de bal. Deflandre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zamaryka onderschept slim de pass. Zamaryka passt de bal met de wreef. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:3

24e minuut.
Hariga geeft een lange en hoge pass. Białkowski rent richting de bal. Met opzet legt Bradło zijn tegenspeler op de grond. Bradło krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Itaipú passt de bal in één keer door. Bradło speelt de bal door. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Torzewski passt de bal zonder na te denken. Bradło speelt de bal door. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka schiet op doel. Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:4

42e minuut.
Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú met een sublieme pass. Shiskov geeft de bal voor. Daar is Deflandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deflandre haalt uit met een fantastische trap. Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Haps de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 64%, Waterkloof Warriors 36%.
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:5

55e minuut.
Zala rent richting de bal. Deflandre onderschept slim de pass. Deflandre met een sublieme pass. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:6

59e minuut.
Doeltrap. Ravenna trapt de bal weg van het doel. Shiskov kan de bal niet met de borst controleren. Shiskov geeft de bal voor. Zamaryka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Zala geeft een lange en hoge pass. Deflandre heeft problemen om de bal te vangen. Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. Ravenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:7

66e minuut.
Deflandre passt de bal met de wreef. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło met een sublieme pass. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Shiskov geeft de bal voor. Haps kopt de bal weg. Bradło met een sublieme pass. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Shiskov speelt de bal door. Klungelig pakt Deflandre de bal. Deflandre probeert naar een medespeler te passen. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Haps is nu in balbezit. Itaipú onderschept slim de pass. Itaipú probeert naar een medespeler te passen. Zamaryka is nu in balbezit. Zamaryka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zala is nu in balbezit. Deflandre verovert de bal door een tackle van achteren. Deflandre draait met de bal, schiet en ... Ravenna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:8

90e minuut.
Deflandre passt de bal zonder na te denken. Shiskov rent richting de bal. Shiskov geeft de bal voor. Itaipú bereikt de bal nog maar net als eerste. Itaipú draait met de bal, schiet en ... Ravenna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deflandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deflandre haalt uit met een fantastische trap. Ravenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deflandre is nu in balbezit. Deflandre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaiserslautern 60%, Waterkloof Warriors 40%.
FC Kaiserslautern - Waterkloof Warriors 0:9