Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 02:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Legion FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5330
Legion FC La massia ES
Def1 Tactiek pep2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 34.3
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tskhovrebov rent richting de bal. Flausino speelt de bal door. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Feliciano passt de bal in één keer door. Hana is nu in balbezit. Hana passt de bal met de wreef. Flausino rent richting de bal. Flausino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Portmann probeert naar een medespeler te passen. Hana bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana passt de bal zonder na te denken. Flausino is nu in balbezit. Flausino draait met de bal, schiet en ... Achille verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguş verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguş geeft de bal voor. Tskhovrebov kopt de bal weg. Achille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Barrientos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makieła met de inworp. Homonyik is nu in balbezit. Homonyik geeft een hoge lob. Achille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flausino heeft problemen om de bal te vangen. Flausino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - La massia ES 0:1

18e minuut.
Solorzano rent richting de bal. Solorzano passt de bal zonder na te denken. Juárez is nu in balbezit. Juárez draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion FC - La massia ES 1:1

31e minuut.
Klungelig pakt Hana de bal. Hana probeert naar een medespeler te passen. Flausino is nu in balbezit. Flausino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fort de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 59%, La massia ES 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion FC - La massia ES 1:1

58e minuut.
Prada kopt de bal weg. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki met een sublieme pass. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Prisco controleert de bal met de borst. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki schiet op doel. Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion FC - La massia ES 2:1

85e minuut.
Sandu verovert de bal door een tackle van achteren. Sandu geeft een lange en hoge pass. Solorzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorzano geeft de bal voor. Cabrera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion FC 55%, La massia ES 45%.
Legion FC - La massia ES 2:1