Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8117
*** Wkra Bielawy *** KS Mostki 2007
4*3*3 Tactiek 4123
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 40.9
outstanding Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski passt de bal met de wreef. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een hoge lob. Wasielewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Soldatović verovert de bal door een tackle van achteren. Grycan is nu in balbezit. Fernández Benito begaat een overtreding. Fernández Benito krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Soldatović onderschept slim de pass. Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grycan zijn tegenspeler op de grond. Grycan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Wilczan geeft een lange en hoge pass. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Bielawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bussunda de bal. Paal!

21e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap. Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ciemniewski speelt de bal door. Ochroński speelt de bal door. Babulewicz met een sublieme pass. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda geeft de bal voor. Babulewicz met een sublieme pass. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski schiet op doel. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bussunda heeft problemen om de bal te vangen. Sollberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski onderschept slim de pass. Szamborski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan passt de bal zonder na te denken. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. Bielawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 27%, KS Mostki 2007 73%.
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 1:0

47e minuut.
Ochroński passt de bal met de wreef. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Wasielewski passt de bal zonder na te denken. Bussunda onderschept slim de pass. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babulewicz speelt de bal door. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski schiet op doel. Bielawa bokst de bal weg.

60e minuut.
Căpraru geeft een hoge lob. Ochroński met een sublieme pass. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Szamborski krijgt zijn hoofd ertegen. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Babulewicz probeert naar een medespeler te passen. Grycan is nu in balbezit. Grycan passt de bal in één keer door. Daar is Wasielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wasielewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Leopizzi de bal. Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 2:0

68e minuut.
Szamborski passt de bal zonder na te denken. Wilczan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczan geeft een lange en hoge pass. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Boski passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal zonder na te denken. Wasielewski is nu in balbezit. Wasielewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz speelt de bal door. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Bussunda probeert de bal aan de voet te houden. Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 3:0

83e minuut.
Fernández Benito met de inworp. Ciemniewski rent richting de bal. Ciemniewski geeft de bal voor. Szamborski rent richting de bal. Szamborski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 4:0

84e minuut.
Babulewicz speelt de bal door. Wilczan rent richting de bal. Wilczan passt de bal zonder na te denken. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Geißler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycan passt de bal zonder na te denken. Wasielewski rent richting de bal. Wasielewski draait met de bal, schiet en ... Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bussunda geeft de bal voor. Pasikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft de bal voor. Szamborski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 25%, KS Mostki 2007 75%.
*** Wkra Bielawy *** - KS Mostki 2007 4:0