Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ricardo Ferretti
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7268
Pumas Moleros DrewniakTeam
x541_1w Tactiek ProJecT X
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.7 gemiddelde waardering 52.3
goed Schieten goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaia geeft een lange en hoge pass. Rivolta rent richting de bal. Rivolta haalt uit met een fantastische trap. Rendón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - DrewniakTeam 1:0

6e minuut.
Capetillo met een sublieme pass. Rivolta rent richting de bal. Wilga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rivolta raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivolta komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Charous met een snelle inworp. Siles is nu in balbezit. Siles geeft de bal voor. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gallego neemt vlug de vrije trap. Fellag kopt de bal weg. Tveitan probeert naar een medespeler te passen. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gaia geeft de bal voor. Daar is Rivolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siles bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta onderschept slim de pass. Rivolta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaia geeft de bal voor. Kałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta haalt uit met een fantastische trap. Rendón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Moleros - DrewniakTeam 2:0

45e minuut.
Inworp. Mols komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 51%, DrewniakTeam 49%.
Pumas Moleros - DrewniakTeam 2:0

57e minuut.
Gaia heeft problemen om de bal te vangen. Gaia geeft de bal voor. Islas kopt de bal weg. Rivolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivolta schiet op doel. Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Moleros 41%, DrewniakTeam 59%.
Pumas Moleros - DrewniakTeam 2:0