Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Juiz de Fora Sokker Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3155
CALIL FC Fluminense SBS
Aprende Tactiek 3 teste
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 52.2
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Atabey is nu in balbezit. Atabey probeert naar een medespeler te passen. Kokeš is nu in balbezit. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel. Łoboda bokst de bal weg.

2e minuut.
Inworp. Zubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniowiecki met een sublieme pass. Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zubek kopt de bal weg. Furco heeft problemen om de bal te vangen. Furco geeft een hoge lob. Kokeš rent richting de bal. Kokeš draait met de bal, schiet en ... Łoboda bokst de bal weg. Klungelig pakt Pepino de bal. Vidaurreta is nu in balbezit. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap. Łoboda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:1

14e minuut.
Kokeš is nu in balbezit. Brasília Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela passt de bal in één keer door. Kokeš rent richting de bal. Kokeš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Nogueira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranha is nu in balbezit. Vidaurreta verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap. Łoboda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:2

18e minuut.
Zubek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aranha de bal. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... Łoboda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:3

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Łoboda niet meer kan verder spelen.

22e minuut.
Daar is Czéh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Zubek rent richting de bal. Zubek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jefferson met een harde bal richting middenveld. Mäekivi kopt de bal weg. Vidaurreta is nu in balbezit. Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:4

24e minuut.
Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Galdós is nu in balbezit. Galdós probeert naar een medespeler te passen. Brasília Amarela rent richting de bal. Brasília Amarela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:5

26e minuut.
Atabey speelt de bal door. Daar is Levy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurreta verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:6

27e minuut.
Levy rent richting de bal. Levy speelt de bal door. Klungelig pakt Mattos de bal. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:7

29e minuut.
Furco passt de bal in één keer door. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš passt de bal met de wreef. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:8

30e minuut.
Picanha speelt de bal door. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson onderschept slim de pass. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:9

34e minuut.
Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Pepino controleert de bal met de borst. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scola kopt de bal weg. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:10

38e minuut.
Zubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubek geeft een hoge lob. Brasília Amarela kopt de bal weg. Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aranha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:11

41e minuut.
Spychalski speelt de bal door. Zubek speelt de bal door. Wiśniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kokeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 83%, Fluminense SBS 17%.
CALIL FC - Fluminense SBS 0:12

47e minuut.
Kokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokeš passt de bal met de wreef. Furco rent richting de bal. Furco schiet op doel. Vidaurreta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Spychalski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brasília Amarela de bal. Brasília Amarela geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:13

50e minuut.
Wiśniowiecki passt de bal met de wreef. Zubek rent richting de bal. Zubek passt de bal in één keer door. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wiśniowiecki rent richting de bal. Wiśniowiecki passt de bal in één keer door. Zubek is nu in balbezit. Zubek geeft een hoge lob. Kokeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wiśniowiecki met een sublieme pass. Brasília Amarela is nu in balbezit. Brasília Amarela passt de bal zonder na te denken. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:14

60e minuut.
Mäekivi met een sublieme pass. Spychalski rent richting de bal. Spychalski geeft een lange en hoge pass. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:15

62e minuut.
Zubek met een snelle inworp. Wiśniowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Wiśniowiecki met een sublieme pass. Vidaurreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:16

64e minuut.
Brasília Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Kokeš rent richting de bal. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:17

65e minuut.
Furco is nu in balbezit. Furco speelt de bal door. Brasília Amarela met een sublieme pass. Klungelig pakt Kokeš de bal. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:18

67e minuut.
Pepino geeft een hoge lob. Wiśniowiecki is nu in balbezit. Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Kokeš rent richting de bal. Kokeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:19

71e minuut.
Wiśniowiecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zubek de bal. Zubek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kokeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:20

75e minuut.
Brasília Amarela speelt de bal door. Daar is Kokeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokeš passt de bal met de wreef. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:21

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zubek neemt de hoekschop. Kokeš krijgt zijn hoofd ertegen. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:22

79e minuut.
Zubek speelt de bal door. Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidaurreta de bal. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:23

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nogueira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurreta onderschept slim de pass. Vidaurreta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:24

89e minuut.
Aranha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zubek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaurreta rent richting de bal. Vidaurreta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALIL FC - Fluminense SBS 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALIL FC 72%, Fluminense SBS 28%.
CALIL FC - Fluminense SBS 0:25