Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C-R-A-I-O-V-A Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2540
C-R-A-I-O-V-A Funky Town FC
11 Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.2 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
average Passen adequate
average Verdedigen average


22e minuut.
Quevedo geeft een hoge lob. Neckritz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mundy. Mundy krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Neckritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Radyszkiewicz onderschept slim de pass. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo draait met de bal, schiet en ... Schofield verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kohler geeft een hoge lob. Bożeszkowski kopt de bal weg. Radyszkiewicz speelt de bal door. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Vignolo onderschept slim de pass. Rêgo rent richting de bal. Rose verovert de bal door een tackle van achteren. Vignolo onderschept slim de pass. Vignolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 35%, Funky Town FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C-R-A-I-O-V-A - Funky Town FC 0:0

46e minuut.
Skorupski komt het veld opgelopen. Gilewicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Radyszkiewicz speelt de bal door. Neckritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Neckritz geeft een hoge lob. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Neckritz passt de bal in één keer door. Radyszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Radyszkiewicz passt de bal in één keer door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Vignolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barton. Vignolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Vignolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski draait met de bal, schiet en ... Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - Funky Town FC 1:0

58e minuut.
Gilewicz passt de bal zonder na te denken. Radyszkiewicz rent richting de bal. Radyszkiewicz speelt de bal door. Skorupski is nu in balbezit. Skorupski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
McPharlin probeert naar een medespeler te passen. Radyszkiewicz speelt de bal door. Skorupski is nu in balbezit. Klungelig pakt Skorupski de bal. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barton de bal onder controle te krijgen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vignolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vignolo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - Funky Town FC 2:0

71e minuut.
Raković geeft een hoge lob. Vignolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barton begaat een overtreding. Barton krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Radyszkiewicz kopt de bal weg. Daar is Rose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap. Schofield bokst de bal weg. Raković kopt de bal weg. Skorupski rent richting de bal. Skorupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 24%, Funky Town FC 76%.
C-R-A-I-O-V-A - Funky Town FC 2:0