Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Henryka Reymana
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6502
Wisła 1906 Kraków Тигр
:) Tactiek pfobnf
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 35.4
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Mento verovert de bal door een tackle van achteren. Mento passt de bal met de wreef. Nowosad rent richting de bal. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lokh speelt de bal door. Evlahin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mento. Mento krijgt een gele kaart. Evlahin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evlahin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Varvarin trapt de bal weg van het doel. Prentice kopt de bal weg. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mento passt de bal in één keer door. Bobek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomazan. Pomazan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Doeltrap. Varvarin trapt de bal weg van het doel. Prentice met een sublieme pass. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel. Varvarin bokst de bal weg.

22e minuut.
Niittymaa passt de bal met de wreef. Mento rent richting de bal. Mento passt de bal zonder na te denken. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Baltariu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylšar met een snelle inworp. Bobek controleert de bal met de borst. Bobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tylšar onderschept slim de pass. Tylšar passt de bal in één keer door. Kołcz rent richting de bal. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 32%, Тигр 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła 1906 Kraków - Тигр 0:0

47e minuut.
Mento is nu in balbezit. Mento geeft een hoge lob. Baltariu rent richting de bal. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz schiet op doel. Varvarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltariu. Nowosad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mento zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bobek maakt een snoekduik en kopt de bal. Nowosad kopt de bal weg. Varvarin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mento met een sublieme pass. Tylšar rent richting de bal. Tylšar geeft een hoge lob. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosad schiet op doel. Varvarin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Tylšar geeft de bal voor. Nowosad bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prentice neemt de hoekschop. Nowosad springt en kopt de bal. Varvarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Nowosad is nu in balbezit. Nowosad haalt uit met een fantastische trap. Baltariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Baltariu geeft de bal voor. Inworp. Tylšar met de inworp. Bobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobek haalt uit met een fantastische trap. Varvarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła 1906 Kraków - Тигр 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła 1906 Kraków 30%, Тигр 70%.
Wisła 1906 Kraków - Тигр 1:0