Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7267
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Fair-play
fare e 2 Tactiek 2AA -IV
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 28.3
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Klungelig pakt Kaclerowicz de bal. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim schiet op doel. Stoian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 1:0

7e minuut.
Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz geeft de bal voor. Vlaicu probeert de bal aan de voet te houden. Kazakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani verovert de bal door een tackle van achteren. Trapani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 2:0

10e minuut.
Preotu is nu in balbezit. Kuljović onderschept slim de pass. Kuljović passt de bal zonder na te denken. Trapani is nu in balbezit. Trapani draait met de bal, schiet en ... Stoian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Villa probeert naar een medespeler te passen. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz passt de bal met de wreef. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kaclerowicz kopt de bal weg. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović geeft een hoge lob. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani speelt de bal door. Stoian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Stoian met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft de bal voor. Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 3:0

25e minuut.
Ustaal geeft een lange en hoge pass. Kuljović rent richting de bal. Kuljović passt de bal in één keer door. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Preotu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ustaal de bal. Dumitraşcu rent richting de bal. Viscol rent richting de bal. Viscol haalt uit met een fantastische trap. Perz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţiclău probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bölöni rent richting de bal. Bölöni geeft de bal voor. Kuljović rent richting de bal. Kuljović speelt de bal door. Magenheim rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trapani kopt de bal weg. Kuljović is nu in balbezit. Kuljović probeert naar een medespeler te passen. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kazakov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trapani probeert de bal aan de voet te houden. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Stoian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 39%, Fair-play 61%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 4:0

50e minuut.
Magenheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazakov rent richting de bal. Daar is Magenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magenheim schiet op doel. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 5:0

51e minuut.
Kazakov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov probeert naar een medespeler te passen. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 6:0

54e minuut.
Kaclerowicz onderschept slim de pass. Kaclerowicz met een sublieme pass. Kuljović rent richting de bal. Kuljović geeft de bal voor. Klungelig pakt Creangă de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Trapani rent richting de bal. Magenheim rent richting de bal. Trapani rent richting de bal. Trapani schiet op doel. Bölöni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 7:0

57e minuut.
Kaclerowicz geeft de bal voor. Kazakov heeft problemen om de bal te vangen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazakov rent richting de bal. Kazakov schiet op doel. Stoian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 8:0

68e minuut.
Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlaicu. Kaclerowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaclerowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 9:0

69e minuut.
Klungelig pakt Kuljović de bal. Kuljović geeft een hoge lob. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim onderschept slim de pass. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bölöni probeert de bal aan de voet te houden. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Kazakov rent richting de bal. Kazakov schiet op doel. Stoian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Villa de bal. Kuljović rent richting de bal. Kuljović speelt de bal door. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Kuljović is nu in balbezit. Kuljović geeft de bal voor. Kazakov springt en kopt de bal. Stoian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stoian speelt de bal door. Kaclerowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolce de bal. Dumitraşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pokora geeft de bal voor. Bölöni heeft problemen om de bal te vangen. Trapani rent richting de bal. Trapani haalt uit met een fantastische trap. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 26%, Fair-play 74%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fair-play 9:0