Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WKS Wałycz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2157
WKS Wałycz FC Pogwizdów
falek Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 40.6
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Tolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linka met de inworp. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cyrulik is nu in balbezit. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Mrzygłód rent richting de bal. Buchalik is nu in balbezit. Stijger begaat een overtreding. Stijger krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Škundrić kopt de bal weg. Rymaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymaszewski passt de bal zonder na te denken. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rymaszewski passt de bal in één keer door. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński passt de bal in één keer door. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 1:0

26e minuut.
Hałapacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polowczyk komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik passt de bal zonder na te denken. Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Cyrulik verovert de bal door een tackle van achteren. Cyrulik draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Inworp. Ciemny met de inworp. Kukulić geeft de bal voor. Stijger is nu in balbezit. Stijger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Kukulić de bal. Środziński met een sublieme pass. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak schiet op doel. Kicek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świątczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cyrulik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 47%, FC Pogwizdów 53%.
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 1:0

49e minuut.
Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak passt de bal in één keer door. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fernández Cuesta rent richting de bal. Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski met een sublieme pass. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linka met een snelle inworp. Tolo onderschept slim de pass. Cyrulik rent richting de bal. Cyrulik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 2:0

53e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Środziński is nu in balbezit. Środziński passt de bal zonder na te denken. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik schiet op doel. Błażejczyk bokst de bal weg. Polowczyk speelt de bal door. Świątczak rent richting de bal. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 3:0

59e minuut.
Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Świątczak speelt de bal door. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 4:0

60e minuut.
Kicek geeft een hoge lob. Inworp. Linka met de inworp. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Środziński met de inworp. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kicek de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cyrulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrulik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 40%, FC Pogwizdów 60%.
WKS Wałycz - FC Pogwizdów 4:0