Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4777
KEREM FK BizimSpor
1vs1 Tactiek bizim 433
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 22.8
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Altınyol rent richting de bal. Altınyol passt de bal met de wreef. Samancı rent richting de bal. Samancı draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:1

6e minuut.
Fakılı passt de bal zonder na te denken. Samancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samancı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Arzu de bal onder controle te krijgen. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Adak kopt de bal weg. Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı met een sublieme pass. Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Fakılı rent richting de bal. Fakılı speelt de bal door. Giray is nu in balbezit. Giray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:2

11e minuut.
Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli met een sublieme pass. Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fakılı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınyol is nu in balbezit. Altınyol passt de bal in één keer door. Giray bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bingöl bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli met een sublieme pass. Samancı heeft problemen om de bal te vangen. Samancı schiet op doel. Kütahyalıoğlu bokst de bal weg. Giray rent richting de bal. Giray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:3

17e minuut.
Altınyol is nu in balbezit. Altınyol met een sublieme pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giray is nu in balbezit. Giray schiet op doel. Kütahyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Klungelig pakt Özerdenerli de bal. Özerdenerli speelt de bal door. Samancı is nu in balbezit. Samancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:4

21e minuut.
Giray draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Altınyol kopt de bal weg. Özerdenerli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özerdenerli speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Avşar onderschept slim de pass. Avşar geeft een lange en hoge pass. Giray kopt de bal weg. Samancı is nu in balbezit. Samancı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kütahyalıoğlu rent richting de bal. Kütahyalıoğlu geeft een lange en hoge pass. Platmeier controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Civelek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arzu kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:5

37e minuut.
Bingöl kopt de bal weg. Turansoy probeert de bal aan de voet te houden. Turansoy passt de bal met de wreef. Giray rent richting de bal. Giray schiet op doel. Kütahyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samancı is nu in balbezit. Samancı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:6

43e minuut.
Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Kütahyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:7

44e minuut.
Turansoy met een snelle inworp. Özerdenerli probeert de bal met de borst te controleren. Özerdenerli passt de bal met de wreef. Arzu is nu in balbezit. Arzu draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 82%, BizimSpor 18%.
KEREM FK - BizimSpor 0:7

46e minuut.
Hocalar komt het veld opgelopen. Özdem komt het veld opgelopen. Samancı is nu in balbezit. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İlerici krijgt een gele kaart. Arzu raakt geblesseerd tijdens het duel. Samancı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kütahyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:8

48e minuut.
Turansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Turansoy met een sublieme pass. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel. Kütahyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:9

53e minuut.
Özerdenerli probeert de bal met de borst te controleren. Özerdenerli speelt de bal door. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Turansoy probeert naar een medespeler te passen. Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol met een sublieme pass. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Fakılı met de inworp. Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Samancı is nu in balbezit. Samancı draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:10

60e minuut.
Özerdenerli speelt de bal door. Özdem rent richting de bal. Samancı rent richting de bal. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samancı heeft problemen om de bal te vangen. Samancı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:11

63e minuut.
Klungelig pakt Aybaba de bal. Özdem is nu in balbezit. Özdem passt de bal zonder na te denken. Turansoy is nu in balbezit. Turansoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Turansoy is nu in balbezit. Turansoy speelt de bal door. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:12

71e minuut.
Altınyol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakılı met een sublieme pass. Özdem rent richting de bal. Özdem haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Samancı de bal onder controle te krijgen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:13

73e minuut.
Inworp. Fakılı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:14

74e minuut.
Fakılı met de inworp. Özdem is nu in balbezit. Özdem probeert naar een medespeler te passen. Samancı rent richting de bal. Samancı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hocalar kopt de bal weg. Avşar rent richting de bal. Avşar speelt de bal door. Özdem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdem haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Turansoy met de inworp. Arzu rent richting de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ... Kütahyalıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - BizimSpor 0:15

84e minuut.
İrem geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 79%, BizimSpor 21%.
KEREM FK - BizimSpor 0:15