Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mit
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4221
FC Pogar DAGKESEMEN FC
mep6-2 Tactiek 442
36% Balbezit 64%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38.4 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Quispe geeft een lange en hoge pass. Lovrenčić heeft problemen om de bal te vangen. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:1

8e minuut.
Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan met een sublieme pass. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu schiet op doel. Nakićen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Cerović de bal. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjelić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tabor heeft problemen om de bal te vangen. Tabor passt de bal zonder na te denken. Vukadinović speelt de bal door. Kamber rent richting de bal. Kamber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Paul passt de bal zonder na te denken. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe passt de bal in één keer door. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ... Nakićen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Nakićen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:3

27e minuut.
Klungelig pakt Boyang de bal. Vukadinović geeft een lange en hoge pass. Kamber rent richting de bal. Kamber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bjelić passt de bal met de wreef. Kočo is nu in balbezit. Kamber is nu in balbezit. Kamber haalt uit met een fantastische trap. Nordland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Parejro is nu in balbezit. Parejro speelt de bal door. Atamanencu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamanencu schiet op doel. Nakićen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:4

41e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe geeft de bal voor. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... Nakićen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe geeft een hoge lob. Colţan speelt de bal door. Atamanencu is nu in balbezit. Atamanencu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 65%, DAGKESEMEN FC 35%.
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:5

46e minuut.
Atamanencu is nu in balbezit. Kamber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atamanencu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Anatol kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Parejro rent richting de bal. Parejro passt de bal zonder na te denken. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu draait met de bal, schiet en ... Nakićen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nordland met een harde bal richting middenveld. Anatol kopt de bal weg. Daar is Čerina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atamanencu rent richting de bal. Atamanencu schiet op doel. Paal! Nakićen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Dewit komt het veld opgelopen. Kuraś komt het veld opgelopen. Breslan komt het veld opgelopen. Olkowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gogov komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Quispe speelt de bal door. Parejro is nu in balbezit. Parejro geeft een lange en hoge pass. Kuraś kopt de bal weg. Čerina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:6

71e minuut.
Dewit onderschept slim de pass. Dewit passt de bal in één keer door. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe geeft een hoge lob. Breslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:7

80e minuut.
Gogov rent richting de bal. Gogov met een sublieme pass. Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Parejro geeft een lange en hoge pass. Anatol krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kuraś rent richting de bal. Kuraś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lukavac de bal. Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Čerina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quispe met een snelle inworp. Dewit is nu in balbezit. Dewit geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogar 58%, DAGKESEMEN FC 42%.
FC Pogar - DAGKESEMEN FC 0:7