Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Coliseum Veredillas
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1649
TorreBronx f.c. F.C.ROCAFORT
no voy a dimitir Tactiek 352
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 35.1
average Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Regőczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski speelt de bal door. Sekin rent richting de bal. Regőczi rent richting de bal. Regőczi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi haalt uit met een fantastische trap. Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - F.C.ROCAFORT 1:0

8e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciscono onderschept slim de pass. Franciscono passt de bal zonder na te denken. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Bronner de bal onder controle te krijgen. Franciscono rent richting de bal. Franciscono haalt uit met een fantastische trap. Kazilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Regőczi passt de bal zonder na te denken. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Bódi is nu in balbezit. Bódi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - F.C.ROCAFORT 2:0

15e minuut.
Moré Roca geeft een hoge lob. Miala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bódi de bal. Bódi passt de bal zonder na te denken. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Popovici is nu in balbezit. Popovici speelt de bal door. Miala met een sublieme pass. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski passt de bal met de wreef. Autet rent richting de bal. Bódi verovert de bal door een tackle van achteren. Bódi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TorreBronx f.c. - F.C.ROCAFORT 3:0

26e minuut.
Daar is Puigdollers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regőczi met een sublieme pass. Dunev rent richting de bal. Dunev geeft de bal voor. Popovici geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Miala is nu in balbezit. Miala schiet op doel. Na een snelle pass probeert Autet de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski speelt de bal door. Bódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bódi schiet op doel. Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Helguera Bujía probeert naar een medespeler te passen. Sekin is nu in balbezit. Sekin speelt de bal door. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 37%, F.C.ROCAFORT 63%.
TorreBronx f.c. - F.C.ROCAFORT 3:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christiansen komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Miala is nu in balbezit. Helguera Bujía onderschept slim de pass. Helguera Bujía speelt de bal door. Franciscono bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciscono draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev geeft een hoge lob. Daar is Guzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Popovici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martín Castaño komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Morante geeft de bal voor. Helguera Bujía kopt de bal weg. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Liberata verovert de bal door een tackle van achteren. Puigdollers bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigdollers speelt de bal door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Kazilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Regőczi de bal. Christiansen is nu in balbezit. Puigdollers begaat een overtreding. Puigdollers krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Christiansen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dunev neemt vlug de vrije trap. Bronner kopt de bal weg. Klungelig pakt Belkondirov de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... Kazilov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morante neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TorreBronx f.c. 57%, F.C.ROCAFORT 43%.
TorreBronx f.c. - F.C.ROCAFORT 3:0