Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! RDŃ Gwardia Raduń Wałcz
442 Tactiek Diament Atak RR
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 26.3
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Çöloğlu passt de bal zonder na te denken. Ardel rent richting de bal. Ardel passt de bal zonder na te denken. Fafik rent richting de bal. Fafik haalt uit met een fantastische trap. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ráki met een sublieme pass. Skosogorienko rent richting de bal. Çöloğlu probeert naar een medespeler te passen. Ardel rent richting de bal. Ardel haalt uit met een fantastische trap. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Skosogorienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Çöloğlu met een sublieme pass. Ardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardel haalt uit met een fantastische trap. Audytor bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:0

35e minuut.
Ardel rent richting de bal. Hüralp probeert naar een medespeler te passen. Çöloğlu met een sublieme pass. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Çöloğlu speelt de bal door. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga passt de bal zonder na te denken. Tyczkała rent richting de bal. Tyczkała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çöloğlu passt de bal zonder na te denken. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 2:0

44e minuut.
Ráki speelt de bal door. Fafik speelt de bal door. Ardel is nu in balbezit. Ardel schiet op doel. Audytor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 32%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 68%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 3:0

52e minuut.
Fafik kopt de bal weg. Çöloğlu kan de bal niet met de borst controleren. Skosogorienko onderschept slim de pass. Ardel verovert de bal door een tackle van achteren. Ardel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Çöloğlu met een sublieme pass. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ardel de bal. Ardel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik met een sublieme pass. Ardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardel schiet op doel. Audytor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 4:0

63e minuut.
Guidetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidetti passt de bal met de wreef. Ardel is nu in balbezit. Ardel passt de bal zonder na te denken. Hüralp geeft een lange en hoge pass. Audytor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fafik rent richting de bal. Fafik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 5:0

71e minuut.
Dziwisz passt de bal met de wreef. Ráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráki met een sublieme pass. Ardel is nu in balbezit. Ardel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Audytor trapt de bal weg. Kruczkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dziwisz de bal. Bromba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bromba haalt uit met een fantastische trap. Montaner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Audytor met een sublieme pass. Dziwisz kopt de bal weg. Çöloğlu geeft een hoge lob. Ráki is nu in balbezit. Ráki geeft een hoge lob. Audytor bokst de bal weg.

76e minuut.
Kocisz heeft problemen om de bal te vangen. Ardel is nu in balbezit. Ardel passt de bal in één keer door. Fafik rent richting de bal. Fafik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lewalski onderschept slim de pass. Çöloğlu onderschept slim de pass. Çöloğlu met een sublieme pass. Fafik rent richting de bal. Fafik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 6:0

86e minuut.
Ardel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardel passt de bal met de wreef. Fafik is nu in balbezit. Fafik schiet op doel. Audytor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 7:0

89e minuut.
Ráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráki geeft een hoge lob. Çöloğlu rent richting de bal. Ardel rent richting de bal. Ardel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 25%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 75%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 7:0