Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FALCON DOMINATOR Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4806
FALCON DOMINATOR Gościęcin FC
A20 Tactiek 532R
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.4 gemiddelde waardering 27.9
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahirli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslansoy is nu in balbezit. Aslansoy geeft een hoge lob. Nəzərov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kibowen onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daşdəmirov zal de hoekschop nemen. Aslansoy rent richting de bal. Aslansoy passt de bal met de wreef. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Baransel geeft de bal voor. Əbülfətov kopt de bal weg. Şərəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərəfov geeft een lange en hoge pass. Əzimov springt en kopt de bal. Végh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Aslansoy is nu in balbezit. Kitutele verovert de bal door een tackle van achteren. Kitutele passt de bal zonder na te denken. Burlacu rent richting de bal. Burlacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daşdəmirov geeft de bal voor. Klungelig pakt Ngumi de bal. Aslansoy probeert naar een medespeler te passen. Əzimov rent richting de bal. Əzimov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
İsrafilov controleert de bal met de borst. İsrafilov onderschept slim de pass. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - Gościęcin FC 0:1

41e minuut.
Nəzərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlacu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dağıstanlı. Dağıstanlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 46%, Gościęcin FC 54%.
FALCON DOMINATOR - Gościęcin FC 0:1

46e minuut.
Ağabalayev komt het veld opgelopen. Hüseynzadə komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tahirli rent richting de bal. Tahirli passt de bal met de wreef. Waldemer heeft problemen om de bal te vangen. Tahirli rent richting de bal. Tahirli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Burlacu kopt de bal weg. Gacharia is nu in balbezit. Gacharia passt de bal zonder na te denken. Kitutele is nu in balbezit. Kitutele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jepleting onderschept slim de pass. Şərəfov onderschept slim de pass. Şərəfov passt de bal in één keer door. Hüseynzadə is nu in balbezit. Hüseynzadə haalt uit met een fantastische trap. Végh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Waldemer geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burlacu stond buitenspel. Şərəfov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Əzimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əzimov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Aslansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslansoy met een sublieme pass. Hüseynzadə rent richting de bal. Hüseynzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FALCON DOMINATOR - Gościęcin FC 1:1

80e minuut.
Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burlacu de bal onder controle te krijgen. Kitutele is nu in balbezit. Kitutele draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 40%, Gościęcin FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FALCON DOMINATOR - Gościęcin FC 1:1