Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cerverano Mihillas Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8011
Cerverano Mihillas Noal F.C.
4132 Tactiek 4.1.3.2 IZ 1.4
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten adequate
very good Passen very good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Quadros met een sublieme pass. Bożym is nu in balbezit. Bożym passt de bal zonder na te denken. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Muñoz Cobo rent richting de bal. Cakici onderschept slim de pass. Bisschop geeft een hoge lob. Lam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santapakka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Abal bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal passt de bal zonder na te denken. Bożym is nu in balbezit. Bożym haalt uit met een fantastische trap. Cía bokst de bal weg.

19e minuut.
Quadros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Graeve komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bisschop is nu in balbezit. Bisschop geeft een hoge lob. Muñoz Cobo rent richting de bal. Muñoz Cobo draait met de bal, schiet en ... Cía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Noal F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 43%, Noal F.C. 57%.
Cerverano Mihillas - Noal F.C. 1:0

56e minuut.
Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal is nu in balbezit. Abal geeft een hoge lob. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bisschop met de inworp. Abal is nu in balbezit. Abal geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski is nu in balbezit. Bieńkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Farías kopt de bal weg. Lam is nu in balbezit. Met opzet legt Abal zijn tegenspeler op de grond. Abal krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Inworp. Bisschop met een snelle inworp. Maziarczyk rent richting de bal. Muñoz Cobo onderschept slim de pass. Muñoz Cobo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Santapakka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bisschop met de inworp. Muñoz Cobo is nu in balbezit. Muñoz Cobo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Bisschop met een snelle inworp. Gama da Silva rent richting de bal. Muñoz Cobo verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Cobo schiet op doel. Cía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 46%, Noal F.C. 54%.
Cerverano Mihillas - Noal F.C. 1:0