Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC SARAFOVO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2576
FC SARAFOVO Pianicite
MALEMALE Tactiek vino
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Antonov geeft een hoge lob. Cenkov heeft problemen om de bal te vangen. Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov geeft een hoge lob. Nowak-Kowalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bozhilov is nu in balbezit. Bozhilov geeft een lange en hoge pass. Bekirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montale is nu in balbezit. Montale schiet op doel. Nowak-Kowalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirilov geeft een hoge lob. Montale springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - Pianicite 1:0

43e minuut.
Devrimşen met een sublieme pass. Klungelig pakt Kirilov de bal. Kirilov met een sublieme pass. Montale bereikt de bal nog maar net als eerste. Montale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 46%, Pianicite 54%.
FC SARAFOVO - Pianicite 1:0

46e minuut.
Constantin komt het veld opgelopen. Zlatev komt het veld opgelopen. Smrdić komt het veld opgelopen. Lesikov komt het veld opgelopen. Batári komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Filev passt de bal in één keer door. Jackson rent richting de bal. Jackson met een sublieme pass. Trenchev rent richting de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Devrimşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen passt de bal zonder na te denken. Montale is nu in balbezit. Montale schiet op doel. Nowak-Kowalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - Pianicite 2:0

66e minuut.
Smrdić is nu in balbezit. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lishkov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jackson de bal. Jackson geeft de bal voor. Batári bokst de bal weg. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Jackson is nu in balbezit. Jackson passt de bal met de wreef. Bibishkov rent richting de bal. Bělský onderschept slim de pass. Bělský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SARAFOVO - Pianicite 2:1

88e minuut.
Jackson geeft de bal voor. Bibishkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Devrimşen de bal. Lishkov rent richting de bal. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SARAFOVO 46%, Pianicite 54%.
FC SARAFOVO - Pianicite 2:1