Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: eagle65 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5517
eagle65 Nuce Maga
ES Tactiek sb4141
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Kanownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlekota probeert naar een medespeler te passen. Ryhänen met een sublieme pass. Morski geeft een lange en hoge pass. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitacchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony geeft de bal voor. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski geeft een lange en hoge pass. Turba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. bin Huzayel met een harde bal richting middenveld. Konvrzek kopt de bal weg. Turba is nu in balbezit. Turba draait met de bal, schiet en ... Vitacchio bokst de bal weg. Costa Sena is nu in balbezit. Costa Sena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Nuce Maga 1:0

23e minuut.
Berkebay kopt de bal weg. Morski probeert de bal met de borst te controleren. Morski geeft een lange en hoge pass. Turba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Nuce Maga 2:0

32e minuut.
Ryhänen kopt de bal weg. Morski kan de bal niet met de borst controleren. Morski passt de bal zonder na te denken. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Mantineo de bal. Turba rent richting de bal. Turba passt de bal zonder na te denken. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 35%, Nuce Maga 65%.
eagle65 - Nuce Maga 2:0

47e minuut.
Kanownik verovert de bal door een tackle van achteren. Kanownik passt de bal zonder na te denken. Rejman probeert naar een medespeler te passen. Kanownik rent richting de bal. Kanownik haalt uit met een fantastische trap. bin Huzayel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Lojodice de bal onder controle te krijgen. bin Huzayel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Turba passt de bal met de wreef. Konvrzek speelt de bal door. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal in één keer door. Morski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Morski is nu in balbezit. Morski passt de bal in één keer door. Costa Sena rent richting de bal. Costa Sena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Micele komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ryhänen probeert naar een medespeler te passen. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski geeft de bal voor. Turba rent richting de bal. Turba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vitacchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Costa Sena kopt de bal weg. Klungelig pakt Giannetta de bal. Mlekota geeft een lange en hoge pass. Costa Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa Sena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Nuce Maga 3:0

82e minuut.
Mlekota geeft een hoge lob. Morski is nu in balbezit. Morski geeft een lange en hoge pass. Turba springt en kopt de bal. Vitacchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eagle65 - Nuce Maga 4:0

83e minuut.
Costa Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa Sena passt de bal zonder na te denken. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski geeft een hoge lob. Scacchi kopt de bal weg. Vitacchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Vitacchio probeert naar een medespeler te passen. Mlekota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlekota speelt de bal door. Konvrzek rent richting de bal. Konvrzek geeft een lange en hoge pass. Vitacchio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Costa Sena is nu in balbezit. Costa Sena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Morski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Costa Sena de bal. Costa Sena probeert naar een medespeler te passen. Turba is nu in balbezit. Turba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eagle65 35%, Nuce Maga 65%.
eagle65 - Nuce Maga 4:0