Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kompania Chemiczna Fulham FC
Ostatni Grosz Tactiek Corner
56% Balbezit 44%
10% Spel op eigen helft 90%
59 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 24.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Kamal speelt de bal door. Preguinho speelt de bal door. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 1:0

2e minuut.
Chachuła geeft een lange en hoge pass. Zonguldaklılar kopt de bal weg. Golak probeert naar een medespeler te passen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... Kochík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... Paal! Catinca met een sublieme pass. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. Kochík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 2:0

4e minuut.
Klungelig pakt Tallus de bal. Golak begaat een overtreding. Tallus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tallus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel. Paal! Kochík bokst de bal weg. Kamal is nu in balbezit. Kamal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 3:0

6e minuut.
Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak passt de bal in één keer door. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 4:0

7e minuut.
Daar is Tutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamal is nu in balbezit. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... Kochík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 5:0

9e minuut.
Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal zonder na te denken. Daar is Tutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutka schiet op doel. Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 6:0

11e minuut.
Lonati geeft de bal voor. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal met de wreef. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Kochík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 7:0

13e minuut.
Rózgiewicz kopt de bal weg. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak rent richting de bal. Kamal is nu in balbezit. Kamal draait met de bal, schiet en ... Kochík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 8:0

15e minuut.
Rózgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz speelt de bal door. Tutka rent richting de bal. Kamal is nu in balbezit. Kamal haalt uit met een fantastische trap. Kochík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 9:0

17e minuut.
Morela rent richting de bal. Morela passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 10:0

18e minuut.
Richardson geeft de bal voor. Tutka kopt de bal weg. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal haalt uit met een fantastische trap. Kochík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 11:0

20e minuut.
Catinca met de inworp. Golak is nu in balbezit. Golak speelt de bal door. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tainio is nu in balbezit. Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak speelt de bal door. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Kamal onderschept slim de pass. Kamal passt de bal in één keer door. Golak heeft problemen om de bal te vangen. Golak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 12:0

24e minuut.
Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal met de wreef. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Kochík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 13:0

26e minuut.
Zonguldaklılar met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Catinca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. Kochík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Tallus de bal. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Golak verovert de bal door een tackle van achteren. Golak passt de bal zonder na te denken. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 14:0

31e minuut.
Rózgiewicz onderschept slim de pass. Rózgiewicz passt de bal in één keer door. Kamal met een sublieme pass. Tutka rent richting de bal. Tutka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tutka de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Kochík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kochík speelt de bal door. Kamal kopt de bal weg. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... Kochík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 15:0

33e minuut.
Rząsa passt de bal met de wreef. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal passt de bal met de wreef. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel. Kochík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 16:0

35e minuut.
Golak met een snelle inworp. Kamal rent richting de bal. Kamal met een sublieme pass. Klungelig pakt Tutka de bal. Tutka schiet op doel. Kochík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kamal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Golak de bal. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 17:0

38e minuut.
Rózgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózgiewicz speelt de bal door. Tutka rent richting de bal. Tutka passt de bal in één keer door. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catinca met de inworp. Golak speelt de bal door. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ataer passt de bal zonder na te denken. Catinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catinca geeft een hoge lob. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tutka rent richting de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Golak is nu in balbezit. Golak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tutka de bal. Tutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompania Chemiczna 9%, Fulham FC 91%.
Kompania Chemiczna - Fulham FC 18:0

46e minuut.
Ciepichał passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catinca met een snelle inworp. Golak is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 19:0

49e minuut.
Tutka speelt de bal door. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 20:0

50e minuut.
Preguinho is nu in balbezit. Preguinho speelt de bal door. Tutka is nu in balbezit. Tutka schiet op doel. Kochík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 21:0

56e minuut.
Tainio is nu in balbezit. Kamal onderschept slim de pass. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak draait met de bal, schiet en ... Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rózgiewicz is nu in balbezit. Kamal met een sublieme pass. Daar is Tutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano geeft een lange en hoge pass. Rózgiewicz kopt de bal weg. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hui is nu in balbezit. Kamal onderschept slim de pass. Kamal passt de bal met de wreef. Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Golak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutka heeft problemen om de bal te vangen. Tutka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Ataer verovert de bal door een tackle van achteren. Ataer met een sublieme pass. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kamal passt de bal met de wreef. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka passt de bal in één keer door. Golak rent richting de bal. Golak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Golak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Golak probeert naar een medespeler te passen. Rózgiewicz rent richting de bal. Rózgiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rózgiewicz speelt de bal door. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka speelt de bal door. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Kochík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 22:0

72e minuut.
Catinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golak is nu in balbezit. Golak met een sublieme pass. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Catinca rent richting de bal. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 23:0

74e minuut.
Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zonguldaklılar. Kamal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Zonguldaklılar de bal. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kamal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Preguinho met de inworp. Rózgiewicz speelt de bal door. Tutka probeert naar een medespeler te passen. Golak rent richting de bal. Golak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 24:0

80e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Kamal verovert de bal door een tackle van achteren. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. Kochík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tutka is nu in balbezit. Tutka passt de bal met de wreef. Golak is nu in balbezit. Golak draait met de bal, schiet en ... Kochík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 25:0

84e minuut.
Inworp. Kamal met de inworp. Golak rent richting de bal. Golak probeert naar een medespeler te passen. Tutka bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Tutka is nu in balbezit. Tutka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kompania Chemiczna - Fulham FC 26:0

85e minuut.
Catinca met een snelle inworp. Kamal is nu in balbezit. Kamal probeert naar een medespeler te passen. Tutka is nu in balbezit. Tutka draait met de bal, schiet en ... Kochík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Catinca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tutka rent richting de bal. Tutka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kompania Chemiczna 11%, Fulham FC 89%.
Kompania Chemiczna - Fulham FC 26:0