Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hanyatt SL Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5824
Hanyatt SL Gyömrő Eagles
erősek ellen Tactiek Eagles TT3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 40.9
goed Schieten goed
solide Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Na een snelle pass probeert Villanueva de bal onder controle te krijgen. Villanueva passt de bal met de wreef. Verelst rent richting de bal. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva geeft een hoge lob. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verelst rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 1:0

17e minuut.
Villanueva probeert de bal aan de voet te houden. Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren. Patynek speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Jochheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochheim probeert naar een medespeler te passen. Verelst rent richting de bal. Verelst draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés bokst de bal weg. Augustyn verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 2:0

28e minuut.
Nyerges geeft de bal voor. Jonas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Čoms de bal. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Stertak rent richting de bal. Stertak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sieniuta met een snelle inworp. Rudas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Domkař speelt de bal door. Daar is Nyerges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyerges met een sublieme pass. Verelst rent richting de bal. Verelst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nyerges probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal met de wreef. Verelst is nu in balbezit. Verelst draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vecsernyés trapt de bal weg van het doel. Jonas kopt de bal weg. Stertak heeft problemen om de bal te vangen. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Augustyn rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva met een sublieme pass. Verelst rent richting de bal. Verelst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Čoms geeft een hoge lob. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva passt de bal zonder na te denken. Verelst is nu in balbezit. Verelst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 3:0

44e minuut.
Verelst probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Augustyn rent richting de bal. Villanueva onderschept slim de pass. Villanueva draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés bokst de bal weg. Villanueva rent richting de bal. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 4:0

45e minuut.
Cearense komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 39%, Gyömrő Eagles 61%.
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 4:0

53e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta geeft de bal voor. Cearense met een sublieme pass. Jonas kan de bal niet met de borst controleren. Jonas draait met de bal, schiet en ... Cearense probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cearense niet meer kan verder spelen. Szviták komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Magnussen is nu in balbezit. Patynek onderschept slim de pass. Patynek met een sublieme pass. Verelst heeft problemen om de bal te vangen. Verelst haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rudas rent richting de bal. Domkař bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Szirtesi rent richting de bal. Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Domkař met een sublieme pass. Verelst rent richting de bal. Verelst passt de bal in één keer door. Villanueva heeft problemen om de bal te vangen. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Domkař rent richting de bal. Jonas onderschept slim de pass. Jonas probeert naar een medespeler te passen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Stertak onderschept slim de pass. Jochheim rent richting de bal. Jochheim passt de bal met de wreef. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Čoms geeft de bal voor. Sieniuta kopt de bal weg. Stertak geeft de bal voor. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Villanueva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Nyerges bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyerges probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verelst de bal. Verelst haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 37%, Gyömrő Eagles 63%.
Hanyatt SL - Gyömrő Eagles 5:0