Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TRONN Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 434
TRONN Fintamurras CF
styczen Tactiek MR1
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 24.1
good Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Camelo met een sublieme pass. Vieytes rent richting de bal. Vieytes probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Roma onderschept slim de pass. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Maximos is nu in balbezit. Maximos schiet op doel. Di Tella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Fintamurras CF 1:0

14e minuut.
Mydło probeert naar een medespeler te passen. Vieytes is nu in balbezit. Vieytes probeert naar een medespeler te passen. Roma rent richting de bal. Roma haalt uit met een fantastische trap. Navarro Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Camelo passt de bal in één keer door. Boutell speelt de bal door. Roma is nu in balbezit. Bosca rent richting de bal. Bosca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Provost is nu in balbezit. Pektemek is nu in balbezit. Pektemek passt de bal met de wreef. Magyar rent richting de bal. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Di Tella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Caviglia met een sublieme pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Caronni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Caronni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Magyar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balaban met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 53%, Fintamurras CF 47%.
TRONN - Fintamurras CF 1:0

51e minuut.
Klipphan passt de bal met de wreef. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos verovert de bal door een tackle van achteren. Maximos draait met de bal, schiet en ... Di Tella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Fintamurras CF 2:0

55e minuut.
Pektemek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gammelgaard komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mydło kopt de bal weg. Klungelig pakt Castell de bal. Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos is nu in balbezit. Maximos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Boutell de bal. Vieytes rent richting de bal. Vieytes geeft een hoge lob. Bosca rent richting de bal. Bosca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Fintamurras CF 2:1

78e minuut.
Vieytes bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma is nu in balbezit. Vieytes speelt de bal door. Bosca is nu in balbezit. Bosca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Balaban de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieytes met een snelle inworp. Caviglia is nu in balbezit. Caviglia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 51%, Fintamurras CF 49%.
TRONN - Fintamurras CF 2:1