Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Central
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2338
F.C Universitatea Craiova Fair-play
l2test Tactiek 2AA -IV
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 29.6
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


12e minuut.
Ciminian met een snelle inworp. Ciubotaru geeft een lange en hoge pass. Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Pănican rent richting de bal. Pănican draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stoian trapt de bal weg van het doel. Ciminian is nu in balbezit. Villa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villa krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ciminian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciminian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puşcaşu probeert naar een medespeler te passen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Stoian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pănican rent richting de bal. Pănican haalt uit met een fantastische trap. Stoian bokst de bal weg. Villa probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vlaicu geeft een hoge lob. Vitomir is nu in balbezit. Frunză met een sublieme pass. Prisecari rent richting de bal. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Stoian bokst de bal weg.

21e minuut.
Frunză speelt de bal door. Ciminian rent richting de bal. Ciminian geeft een lange en hoge pass. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Creangă rent richting de bal. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză met een sublieme pass. Pănican is nu in balbezit. Pănican haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Oprea met een snelle inworp. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Filarski is nu in balbezit. Filarski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ciminian geeft een lange en hoge pass. Creangă rent richting de bal. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Stoian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 1:0

34e minuut.
Creangă rent richting de bal. Creangă passt de bal in één keer door. Pănican rent richting de bal. Pănican draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 2:0

40e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză probeert naar een medespeler te passen. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 34%, Fair-play 66%.
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 2:0

49e minuut.
Inworp. Frunză zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prisecari rent richting de bal. Prisecari schiet op doel. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ciminian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotaru geeft een hoge lob. Prisecari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 3:0

54e minuut.
Frunză passt de bal zonder na te denken. Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft een hoge lob. Tomás is nu in balbezit. Tomás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Frunză onderschept slim de pass. Frunză geeft een lange en hoge pass. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Stoian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Pănican rent richting de bal. Pănican haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pănican rent richting de bal. Pănican schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 4:0

68e minuut.
Ciubotaru speelt de bal door. Daar is Prisecari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Stoian trapt de bal weg. Ciminian is nu in balbezit. Vlaicu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciminian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prisecari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 5:0

73e minuut.
Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Frunză geeft de bal voor. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Preotu geeft een lange en hoge pass. Tomás is nu in balbezit. Tomás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 5:1

87e minuut.
Prisecari rent richting de bal. Puşcaşu speelt de bal door. Prisecari rent richting de bal. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tomás bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir rent richting de bal. Tomás onderschept slim de pass. Tomás draait met de bal, schiet en ... Bucur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 37%, Fair-play 63%.
F.C Universitatea Craiova - Fair-play 5:2