Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kadıköy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4323
1907.fc ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
orta Tactiek TİKİ TAKA SAG
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 63.7
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pol speelt de bal door. Odriozola probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck schiet op doel. Ekşimez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

8e minuut.
Rust zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Pol speelt de bal door. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ekşimez met een harde bal richting middenveld. Chrupek kopt de bal weg. Canal speelt de bal door. Pol rent richting de bal. Pol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyubüyük tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamerlynck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chrupek met een snel genomen vrije trap. Odriozola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Damatlık probeert naar een medespeler te passen. Rust met een sublieme pass. Dincă met een sublieme pass. Sulejmanović rent richting de bal. Sulejmanović haalt uit met een fantastische trap. Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Odriozola kopt de bal weg. Daar is Việt Bắc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Ekşimez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toraman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrupek met een sublieme pass. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pol passt de bal in één keer door. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola met een sublieme pass. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:3

32e minuut.
Hermann geeft een hoge lob. Inworp. Pol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:4

39e minuut.
Canal met een sublieme pass. Pol rent richting de bal. Pol probeert naar een medespeler te passen. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:5

41e minuut.
Hamerlynck passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pol de bal. Pol geeft een lange en hoge pass. Hamerlynck krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 58%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 42%.
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:6

48e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Pol is nu in balbezit. Pol probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Ekşimez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ekşimez niet meer kan verder spelen. Kaptan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pol is nu in balbezit. Pol geeft een lange en hoge pass. Hamerlynck kan de bal niet met de borst controleren. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:7

52e minuut.
Damatlık met een sublieme pass. Daar is Rust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rust raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rust kan niet meer verder spelen. Eltepe komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dincă geeft de bal voor. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pekdemir krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck passt de bal in één keer door. Pol rent richting de bal. Pol geeft een hoge lob. Hamerlynck krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chrupek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrupek speelt de bal door. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Kaptan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sever komt het veld opgelopen. Zaferoğlu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sever met een sublieme pass. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuztürk geeft de bal voor. Sulejmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Abacık geeft de bal voor. Damatlık is nu in balbezit. Damatlık passt de bal met de wreef. İlter rent richting de bal. İlter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Chrupek kopt de bal weg. Hamerlynck is nu in balbezit. Soyubüyük is nu in balbezit. Hamerlynck verovert de bal door een tackle van achteren. Hamerlynck schiet op doel. Kaptan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907.fc 59%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 41%.
1907.fc - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:8