Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkiye Bulgaria
Onur Tactiek Türkiye-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 5
80.8 gemiddelde waardering 76.8
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Kunduracı controleert de bal met de borst. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kunduracı zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kunduracı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Solel verovert de bal door een tackle van achteren. Solel geeft een lange en hoge pass. Tüzün kan de bal niet met de borst controleren. Tüzün geeft een lange en hoge pass. Uztunç krijgt zijn hoofd ertegen. Parishev bokst de bal weg.

26e minuut.
Lyubomirov onderschept slim de pass. Lyubomirov passt de bal met de wreef. Petlarov is nu in balbezit. Iochev is nu in balbezit. Iochev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Makriev verovert de bal door een tackle van achteren. Makriev passt de bal met de wreef. Lyubomirov is nu in balbezit. Lyubomirov geeft een hoge lob. Kuzucu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Bulgaria 1:0

35e minuut.
Buitenspel voor Uztunç. Goede buitenspelval van de verdediging. Geranski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iochev rent richting de bal. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Kelleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Türkiye - Bulgaria 1:1

37e minuut.
Gitmez rent richting de bal. Makriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gitmez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gitmez krijgt een gele kaart. Makriev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Makriev kan niet meer verder spelen. Kaundjiev komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tüzün bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov begaat een overtreding. Tüzün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gitmez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal. Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rizov rent richting de bal. Kaundjiev rent richting de bal. Uztunç maakt een afschuwelijke overtreding. Uztunç krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 47%, Bulgaria 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Türkiye - Bulgaria 1:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şekerci komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Gitmez verovert de bal door een tackle van achteren. Gitmez speelt de bal door. Tüzün rent richting de bal. Tüzün geeft de bal voor. Kuzucu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Mavi komt het veld opgelopen. Panaiotov komt het veld opgelopen. Özal komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Lyubomirov met de inworp. Kaundjiev met een sublieme pass. Iochev is nu in balbezit. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Kelleci bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açıkkanat komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kaundjiev rent richting de bal. Kaundjiev met een sublieme pass. Petlarov is nu in balbezit. Petlarov haalt uit met een fantastische trap. Kelleci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Bulgaria 1:2

84e minuut.
Solel heeft problemen om de bal te vangen. Solel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petlarov de bal. Petlarov schiet op doel. Kelleci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkiye - Bulgaria 1:3

86e minuut.
Üçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçok geeft de bal voor. Açıkkanat kopt de bal weg. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rangelov speelt de bal door. Lyubomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyubomirov geeft een hoge lob. Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov draait met de bal, schiet en ... Kelleci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkiye 62%, Bulgaria 38%.
Türkiye - Bulgaria 1:3