Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: India Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7638
India Īrān
PRIMOZ ROGLIC Tactiek 5212
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
71.6 gemiddelde waardering 66.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Sailendra probeert naar een medespeler te passen. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumtazi is nu in balbezit. Shrirang verovert de bal door een tackle van achteren. Shrirang haalt uit met een fantastische trap. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Sruthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi geeft de bal voor. Sundaramoorthy rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sruthi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sundaramoorthy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Īrān 1:0

16e minuut.
Kazemi geeft de bal voor. Zitoumi kopt de bal weg. Shirazi is nu in balbezit. Shirazi geeft een lange en hoge pass. Zitoumi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
India - Īrān 1:1

24e minuut.
Sundaramoorthy kopt de bal weg. Daar is Shrirang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariffadillah is nu in balbezit. Shrirang onderschept slim de pass. Shrirang draait met de bal, schiet en ... Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Khamenei trapt de bal weg van het doel. Surnilla kopt de bal weg. Sruthi probeert naar een medespeler te passen. Shrirang rent richting de bal. Shrirang schiet op doel. Khamenei bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sailendra geeft een hoge lob. Mumtazi kopt de bal weg. Mumtazi rent richting de bal. Shrirang onderschept slim de pass. Shrirang schiet op doel. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Zitoumi de bal. Srikrisna verovert de bal door een tackle van achteren. Kenchammana geeft een hoge lob. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy draait met de bal, schiet en ... Khamenei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tarit met een harde bal richting middenveld. Harshvardhan kopt de bal weg. Sundaramoorthy rent richting de bal. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 40%, Īrān 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
India - Īrān 1:1

62e minuut.
Doeltrap. Saini komt het veld opgelopen. Vijay komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Saini met een sublieme pass. Vijay is nu in balbezit. Vijay probeert naar een medespeler te passen. Sundaramoorthy is nu in balbezit. Sundaramoorthy haalt uit met een fantastische trap. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Vijay rent richting de bal. Vijay speelt de bal door. Sundaramoorthy rent richting de bal. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Arora komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harshvardhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saini met een sublieme pass. Vijay rent richting de bal. Vijay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Pashazadeh de bal onder controle te krijgen. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Saini onderschept slim de pass. Saini geeft de bal voor. Shrirang springt en kopt de bal. Khamenei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Sailendra speelt de bal door. Saini speelt de bal door. Vijay rent richting de bal. Vijay geeft een lange en hoge pass. Arora springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vijay is nu in balbezit. Vijay passt de bal met de wreef. Sailendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailendra geeft een lange en hoge pass. Shrirang springt en kopt de bal. Khamenei bokst de bal weg. Arora rent richting de bal. Arora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Īrān 2:1

80e minuut.
Vijay is nu in balbezit. Vijay geeft een lange en hoge pass. Mumtazi is nu in balbezit. Arora verovert de bal door een tackle van achteren. Arora haalt uit met een fantastische trap. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Qasem Ibn-Faisal rent richting de bal. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay passt de bal in één keer door. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
India - Īrān 3:1

86e minuut.
Ariffadillah passt de bal in één keer door. Shrirang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harshvardhan met een sublieme pass. Shrirang bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrirang schiet op doel. Khamenei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: India 32%, Īrān 68%.
India - Īrān 3:1