Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3514
telecom Lion`sTeam
442off14+ Tactiek n02
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Vajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boldescu de bal. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mojsilović heeft problemen om de bal te vangen. Sychev rent richting de bal. Mojsilović verovert de bal door een tackle van achteren. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Mecu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Lion`sTeam 1:0

16e minuut.
Houbion speelt de bal door. West rent richting de bal. West passt de bal in één keer door. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryś draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telecom - Lion`sTeam 1:1

23e minuut.
Gică rent richting de bal. Gică speelt de bal door. Mannaro rent richting de bal. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda schiet op doel. Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Houbion geeft een hoge lob. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryś is nu in balbezit. Ryś schiet op doel. Boldescu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Soliwoda kopt de bal weg. Ryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mannaro zijn tegenspeler op de grond. Mannaro krijgt een gele kaart. Ryś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ryś kan niet meer verder spelen. Lombardia komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Lombardia is nu in balbezit. West rent richting de bal. West passt de bal met de wreef. Soliwoda rent richting de bal. Soliwoda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mojsilović passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu speelt de bal door. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 69%, Lion`sTeam 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telecom - Lion`sTeam 1:1

46e minuut.
Fulga komt het veld opgelopen. Maniu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lombardia probeert naar een medespeler te passen. West bereikt de bal nog maar net als eerste. West passt de bal in één keer door. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Oliva speelt de bal door. Daar is Funar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardia rent richting de bal. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lombardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Lion`sTeam 1:2

54e minuut.
West passt de bal zonder na te denken. Gică is nu in balbezit. Lombardia rent richting de bal. Maniu rent richting de bal. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Raţă zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Raţă naar de kleedkamers voor een vroege douche. Suur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oliva komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Glorioso rent richting de bal. Glorioso geeft een lange en hoge pass. Daar is Maniu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. Cãrbunaru bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. West zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gică probeert naar een medespeler te passen. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gică kopt de bal weg. Lombardia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mannaro. Mannaro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

60e minuut.
Funar kopt de bal weg. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Gică probeert naar een medespeler te passen. Lombardia rent richting de bal. Lombardia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Lion`sTeam 1:3

62e minuut.
Suur rent richting de bal. Gică onderschept slim de pass. Gică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maniu de bal. Maniu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal met de wreef. Lombardia is nu in balbezit. Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Maniu draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Funar is nu in balbezit. Glorioso onderschept slim de pass. Glorioso passt de bal met de wreef. Maniu is nu in balbezit. Maniu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fulga is nu in balbezit. Fulga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lombardia de bal. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cãrbunaru trapt de bal weg van het doel. Glorioso speelt de bal door. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Funar probeert de bal met de borst te controleren. Glorioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru bokst de bal weg. Lombardia maakt een snoekduik en kopt de bal. Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Glorioso is nu in balbezit. Glorioso passt de bal met de wreef. Fulga geeft een lange en hoge pass. Lombardia rent richting de bal. Lombardia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Lion`sTeam 1:4

79e minuut.
Sychev geeft een lange en hoge pass. Lombardia is nu in balbezit. Lombardia passt de bal in één keer door. Maniu rent richting de bal. Maniu draait met de bal, schiet en ... Cãrbunaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Gică passt de bal in één keer door. Lombardia is nu in balbezit. Oliva is nu in balbezit. Lombardia onderschept slim de pass. Lombardia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mojsilović onderschept slim de pass. Sychev verovert de bal door een tackle van achteren. Sychev geeft de bal voor. Maniu is nu in balbezit. Maniu schiet op doel. Cãrbunaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maniu rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Maniu onderschept slim de pass. Maniu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Lion`sTeam 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 71%, Lion`sTeam 29%.
telecom - Lion`sTeam 1:5