Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Portugal Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13999
Portugal Chile
5212centroch Tactiek Valparaiso 2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
76.6 gemiddelde waardering 74.1
outstanding Schieten formidable
incredible Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Adasme verovert de bal door een tackle van achteren. Adasme met een sublieme pass. Castaño met een sublieme pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barra passt de bal met de wreef. Bastías is nu in balbezit. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Barra geeft een hoge lob. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. Cordoeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Chile 0:1

28e minuut.
Deserta speelt de bal door. Gralho is nu in balbezit. Met opzet legt Adasme zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Adasme moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adasme schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gralho raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laborco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Deserta kopt de bal weg. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Ossa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Laborco geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Haussmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haussmann krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Gralho neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Haussmann kopt de bal weg. Laborco is nu in balbezit. Feio is nu in balbezit. Feio geeft een hoge lob. Gralho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Laborco met een sublieme pass. Feio met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portugal - Chile 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 52%, Chile 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portugal - Chile 1:1

47e minuut.
Gralho bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres rent richting de bal. Lucero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lucero krijgt een gele kaart. Torres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gralho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Laborco probeert naar een medespeler te passen. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Ossa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canales komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valente komt het veld opgelopen. Valente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Valente geeft de bal voor. Torres springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gralho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pólvora komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Castaño passt de bal in één keer door. Barra is nu in balbezit. Barra passt de bal met de wreef. Castaño geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bastías is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros geeft de bal voor. Barra rent richting de bal. Barra geeft een hoge lob. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Velo speelt de bal door. Pólvora speelt de bal door. Gralho rent richting de bal. Gralho draait met de bal, schiet en ... Ossa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal - Chile 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal 46%, Chile 54%.
Portugal - Chile 2:1