Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Salvador Nicaragua
Dominio mais Tactiek ecuador
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
75.8 gemiddelde waardering 71.7
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen brilliant


6e minuut.
Solis is nu in balbezit. Garnier rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta geeft een hoge lob. Saca krijgt zijn hoofd ertegen. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Garnier verovert de bal door een tackle van achteren. Garnier passt de bal met de wreef. Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Baquedano geeft een hoge lob. Cubillo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Caravaca geeft een hoge lob. Umanzor kopt de bal weg. Parrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrales geeft de bal voor. Cubillo springt en kopt de bal. Rabí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta speelt de bal door. Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Solis geeft een hoge lob. Umanzor is nu in balbezit. Pimentel rent richting de bal. Pimentel geeft een lange en hoge pass. Véliz maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aguilera kopt de bal weg. Véliz rent richting de bal. Met opzet legt Pizarro zijn tegenspeler op de grond. Pizarro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
García passt de bal met de wreef. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel met een sublieme pass. García is nu in balbezit. García geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Véliz kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca rent richting de bal. Saca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Pirri Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baquedano zal de hoekschop nemen. Cubillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabí bokst de bal weg.

40e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga geeft een hoge lob. Garnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel met een sublieme pass. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ... Cardenal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - Nicaragua 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 55%, Nicaragua 45%.
El Salvador - Nicaragua 1:0

46e minuut.
Orellana komt het veld opgelopen. Chávez komt het veld opgelopen. Alcántara komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen. Márquez komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Chinchilla komt het veld opgelopen. Chirinos komt het veld opgelopen. Serrano komt het veld opgelopen. Lozano komt het veld opgelopen. Hoffman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Parrales passt de bal zonder na te denken. Lozano rent richting de bal. Lozano passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hoffman speelt de bal door. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano passt de bal in één keer door. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Baquedano rent richting de bal. Chávez begaat een overtreding. Chávez krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lozano passt de bal met de wreef. Serrano is nu in balbezit. Lozano rent richting de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 56%, Nicaragua 44%.
El Salvador - Nicaragua 1:0