Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Azərbaycan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12816
Azərbaycan Hellas
Żubr piwo - 2 Tactiek Hellas World Two
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
80.9 gemiddelde waardering 78.9
outstanding Schieten incredible
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Kilekoglou onderschept slim de pass. Kilekoglou passt de bal zonder na te denken. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Leontiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Leontiadis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Hellas 0:1

9e minuut.
Kraniotis passt de bal zonder na te denken. Kilekoglou probeert naar een medespeler te passen. Kraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraniotis geeft een lange en hoge pass. Mirzəzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kilekoglou passt de bal met de wreef. Metzelopoulos rent richting de bal. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Filippidis rent richting de bal. Filippidis schiet op doel. Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Metzelopoulos met de inworp. Klungelig pakt Kilekoglou de bal. Kilekoglou probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Leontiadis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kallifronas verovert de bal door een tackle van achteren. Kazımov is nu in balbezit. Kazımov geeft de bal voor. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev draait met de bal, schiet en ... Yfantidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Məlikov passt de bal zonder na te denken. Mövlüyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mövlüyarov geeft een hoge lob. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Yfantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kilekoglou speelt de bal door. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos passt de bal met de wreef. Filippidis is nu in balbezit. Filippidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 59%, Hellas 41%.
Azərbaycan - Hellas 0:1

46e minuut.
Səmədli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nəbi probeert naar een medespeler te passen. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli speelt de bal door. Haqverdiyev rent richting de bal. Haqverdiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kioris komt het veld opgelopen. Leonidis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Metzelopoulos speelt de bal door. Kioris rent richting de bal. Nəbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Giannoulis probeert naar een medespeler te passen. Metzelopoulos geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azərbaycan - Hellas 0:2

71e minuut.
Babayev komt het veld opgelopen. Veysəlov komt het veld opgelopen. Lətifov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kilekoglou met de inworp. Leonidis rent richting de bal. Inworp. Kilekoglou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonidis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nəbi. Kioris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Metzelopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vəlimətov kopt de bal weg. Metzelopoulos is nu in balbezit. Metzelopoulos geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kallifronas passt de bal met de wreef. Metzelopoulos speelt de bal door. Filippidis rent richting de bal. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Mirzəzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mövlüyarov rent richting de bal. Lətifov speelt de bal door. Kokkalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov onderschept slim de pass. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azərbaycan 47%, Hellas 53%.
Azərbaycan - Hellas 0:2