Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadio delle Alpi
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6110
Juventus.cz FC MTG
Juve 1 Tactiek Treninková 433
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten excellent
very good Passen good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Špunt bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corato met de inworp. Špunt geeft een lange en hoge pass. Harenco springt en kopt de bal. Campomizzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Špunt probeert naar een medespeler te passen. Harenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Spišský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harenco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harenco neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 1:0

8e minuut.
Apró is nu in balbezit. Apró geeft de bal voor. Lakomý controleert de bal met de borst. Lakomý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus.cz - FC MTG 1:1

12e minuut.
Apró rent richting de bal. Apró geeft de bal voor. Boffin probeert naar een medespeler te passen. Seidel rent richting de bal. Seidel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Löwenthal de bal onder controle te krijgen. Špunt verovert de bal door een tackle van achteren. Špunt probeert naar een medespeler te passen. Harenco rent richting de bal. Harenco schiet op doel. Campomizzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cz - FC MTG 2:1

18e minuut.
Corato passt de bal met de wreef. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Dottore passt de bal zonder na te denken. Harenco rent richting de bal. Harenco schiet op doel. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró geeft een hoge lob. García Navarro kopt de bal weg. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Podkováň is nu in balbezit. Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate met een sublieme pass. Lakomý heeft problemen om de bal te vangen. Lakomý draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
García Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Corato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Navarro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boffin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakomý springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
García Navarro speelt de bal door. Boffin rent richting de bal. Boffin met een sublieme pass. Seidel rent richting de bal. Seidel draait met de bal, schiet en ... Ridong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakomý bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakomý schiet op doel. Ridong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Löwenthal geeft een lange en hoge pass. Apró kopt de bal weg. Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore draait met de bal, schiet en ... Löwenthal kopt de bal weg. Campomizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wukovics is nu in balbezit. Třasák met een sublieme pass. Boffin probeert naar een medespeler te passen. Seidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Grzybek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 46%, FC MTG 54%.
Juventus.cz - FC MTG 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Seidel de bal. Seidel met een sublieme pass. Löwenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Harenco verovert de bal door een tackle van achteren. Harenco schiet op doel. Campomizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Špunt neemt de hoekschop. Harenco springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Bireta speelt de bal door. Daar is Grzybek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybek speelt de bal door. Lakomý is nu in balbezit. Lakomý schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Podkováň de bal. Wukovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Wukovics probeert naar een medespeler te passen. Lakomý rent richting de bal. Lakomý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cz 35%, FC MTG 65%.
Juventus.cz - FC MTG 2:1