Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hayastan Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15775
Hayastan Malta
Hayastan5 Tactiek NT MALTA
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
77.4 gemiddelde waardering 74.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Delceppo geeft een hoge lob. Lorenzi rent richting de bal. Xachikyan begaat een overtreding. Xachikyan krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Cremona is nu in balbezit. Cremona passt de bal in één keer door. Lorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Malta 0:1

18e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Esposito is nu in balbezit. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Testa geeft een hoge lob. Lorenzi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Malta 0:2

22e minuut.
Avetissyan met een sublieme pass. Patrikyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van German. Patrikyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasilyan wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Levyan probeert naar een medespeler te passen. Avetissyan rent richting de bal. Avetissyan geeft de bal voor. Patrikyan krijgt zijn hoofd ertegen. Miceli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Malta 1:2

27e minuut.
Levyan passt de bal met de wreef. Patrikyan is nu in balbezit. Hamilton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hamilton krijgt een gele kaart. Patrikyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasilyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kasilyan rent richting de bal. Kasilyan passt de bal zonder na te denken. Papalyan rent richting de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hayastan - Malta 2:2

31e minuut.
Levyan met de inworp. Klungelig pakt Kasilyan de bal. Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Papalyan rent richting de bal. Papalyan draait met de bal, schiet en ... Miceli bokst de bal weg.

36e minuut.
Levyan speelt de bal door. Avetissyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parisi. Avetissyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Avetissyan kan niet meer verder spelen. Mouradyan komt het veld opgelopen. Kasilyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Papalyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Miceli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 53%, Malta 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hayastan - Malta 2:2

49e minuut.
Cremona geeft de bal voor. Esposito speelt de bal door. Testa speelt de bal door. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Tatoyan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Testa rent richting de bal. Testa geeft een lange en hoge pass. Lorenzi krijgt zijn hoofd ertegen. Egheyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Hamikyan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kasilyan met een sublieme pass. Levyan is nu in balbezit. Levyan speelt de bal door. Hamikyan rent richting de bal. Hamikyan schiet op doel. Miceli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Esposito rent richting de bal. Esposito geeft de bal voor. Sansone springt en kopt de bal. Egheyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Haroutiunyan kopt de bal weg. Arustamyan rent richting de bal. Arustamyan geeft de bal voor. Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan draait met de bal, schiet en ... Miceli bokst de bal weg.

83e minuut.
Khchoyan met een sublieme pass. Mouradyan met een sublieme pass. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Miceli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Mouradyan heeft problemen om de bal te vangen. Mouradyan met een sublieme pass. Kasilyan speelt de bal door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Malta 3:2

89e minuut.
Parisi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasilyan met de inworp. Levyan geeft een lange en hoge pass. Tatoyan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan - Malta 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan 57%, Malta 43%.
Hayastan - Malta 4:2