Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 16:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barcelona FK Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7340
Barcelona FK CLB Quang Ngai
nom Tactiek 31.231
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Kamaros probeert naar een medespeler te passen. Győri geeft de bal voor. Pandunts kopt de bal weg. Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis draait met de bal, schiet en ... Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 1:0

7e minuut.
Szczuka passt de bal in één keer door. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan met een sublieme pass. Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Van Laethem geeft een lange en hoge pass. Kuper rent richting de bal. Kuper speelt de bal door. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szczuka probeert naar een medespeler te passen. Van Laethem rent richting de bal. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 2:0

19e minuut.
Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahrmann met een sublieme pass. Ştrudel probeert naar een medespeler te passen. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sofianidis heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal met de wreef. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szczuka is nu in balbezit. Szczuka passt de bal met de wreef. Sofianidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofianidis schiet op doel. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 3:0

30e minuut.
Couce trapt de bal weg van het doel. Kuper geeft de bal voor. Sofianidis rent richting de bal. Sofianidis draait met de bal, schiet en ... Couce werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 4:0

45e minuut.
Kuper speelt de bal door. Pandunts is nu in balbezit. Klungelig pakt Pandunts de bal. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Couce maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 33%, CLB Quang Ngai 67%.
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 5:0

46e minuut.
Kuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuper passt de bal in één keer door. Ştrudel geeft de bal voor. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gahrmann onderschept slim de pass. Gahrmann geeft de bal voor. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri geeft de bal voor. Pandunts springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Szwajdych geeft de bal voor. Sofianidis is nu in balbezit. Sofianidis speelt de bal door. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Couce probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Ştrudel passt de bal in één keer door. Szczuka is nu in balbezit. Szczuka passt de bal zonder na te denken. Koryan is nu in balbezit. Koryan draait met de bal, schiet en ... Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Győri kopt de bal weg. Daar is Kamaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel onderschept slim de pass. Ştrudel geeft een lange en hoge pass. Pandunts springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Couce speelt de bal door. Kuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tuấn Khanh zijn tegenspeler op de grond. Tuấn Khanh krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kuper is nu in balbezit. Kuper passt de bal in één keer door. Pandunts rent richting de bal. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 6:0

79e minuut.
Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel passt de bal in één keer door. Breza verovert de bal door een tackle van achteren. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts draait met de bal, schiet en ... Couce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 19%, CLB Quang Ngai 81%.
Barcelona FK - CLB Quang Ngai 6:0