Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa Nigeria
no mercy Tactiek Indonesia BRA
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 64.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Agbonavbare met een sublieme pass. Lambert is nu in balbezit. Roskruge verovert de bal door een tackle van achteren. Inuwa is nu in balbezit. Inuwa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klungelig pakt Adepoju de bal. Buthelezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju maakt een afschuwelijke overtreding. Adepoju krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Frimpong probeert naar een medespeler te passen. Inuwa kopt de bal weg. Lambert rent richting de bal. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Adepoju is nu in balbezit. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Klungelig pakt Mphela de bal. Mphela speelt de bal door. Shange rent richting de bal. Ogbuke onderschept slim de pass. Ogbuke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 67%, Nigeria 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
South Africa - Nigeria 0:0

60e minuut.
Inuwa passt de bal zonder na te denken. Lambert is nu in balbezit. Lambert geeft de bal voor. Adepoju krijgt zijn hoofd ertegen. Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa - Nigeria 0:1

73e minuut.
Fredericks geeft een lange en hoge pass. Anyamkegh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nwordu de bal. Nwordu geeft een hoge lob. Adepoju krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inuwa rent richting de bal. Roskruge verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lambert krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh geeft een hoge lob. Fredericks probeert de bal met de borst te controleren. Adepoju rent richting de bal. Adepoju schiet op doel. Ludick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa 69%, Nigeria 31%.
South Africa - Nigeria 0:1