Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9522
Canada Singapore
5-3-2 (2.0) Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
DeRosario rent richting de bal. DeRosario geeft een hoge lob. Meuleman kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mikuni stond buitenspel. Miloklizovic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Allison kopt de bal weg. Dandy rent richting de bal. Dandy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bellavance rent richting de bal. Bellavance passt de bal met de wreef. Meuleman heeft problemen om de bal te vangen. Meuleman geeft de bal voor. Dandy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 1:0

16e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario probeert naar een medespeler te passen. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dandy is nu in balbezit. See speelt de bal door. DeRosario geeft een lange en hoge pass. Dandy rent richting de bal. Dandy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
DeRosario passt de bal in één keer door. Bellavance speelt de bal door. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bellavance met een sublieme pass. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman passt de bal in één keer door. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bellavance passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dandy de bal. Dandy speelt de bal door. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban speelt de bal door. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni schiet op doel. Miloklizovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canada - Singapore 1:1

35e minuut.
DeRosario onderschept slim de pass. DeRosario geeft de bal voor. Dandy rent richting de bal. Dandy schiet op doel. See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 2:1

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. See trapt de bal weg van het doel. Inworp. DeRosario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellavance geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Allison krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 3:1

41e minuut.
DeRosario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dandy rent richting de bal. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy verovert de bal door een tackle van achteren. Dandy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Siow onderschept slim de pass. Siow met een sublieme pass. How rent richting de bal. How draait met de bal, schiet en ... Miloklizovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 26%, Singapore 74%.
Canada - Singapore 3:1

48e minuut.
DeRosario geeft een hoge lob. Allison springt en kopt de bal. Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. DeRosario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
DeRosario onderschept slim de pass. DeRosario passt de bal met de wreef. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 4:1

53e minuut.
Bellavance passt de bal zonder na te denken. Meuleman geeft de bal voor. Chandran kopt de bal weg. DeRosario geeft een hoge lob. Allison springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Emmerson geeft een lange en hoge pass. Allison kopt de bal weg. Daar is Chandran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
O`Neal passt de bal met de wreef. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman passt de bal met de wreef. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. See verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. How stond buitenspel. Miloklizovic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bellavance kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 5:1

70e minuut.
Hoe passt de bal in één keer door. Esawaran is nu in balbezit. Esawaran geeft een hoge lob. Mikuni krijgt zijn hoofd ertegen. Miloklizovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 5:2

70e minuut.
Wilkinson komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De Palma is nu in balbezit. De Palma geeft een lange en hoge pass. Dandy rent richting de bal. Dandy draait met de bal, schiet en ... See maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Singapore 6:2

74e minuut.
Dandy kopt de bal weg. Allison is nu in balbezit. Esawaran is nu in balbezit. Dandy onderschept slim de pass. Dandy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Inworp. O`Neill komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Esawaran rent richting de bal. DeRosario tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esawaran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boyle komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Siow kopt de bal weg. Bellavance speelt de bal door. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy schiet op doel. See maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bellavance verovert de bal door een tackle van achteren. Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Bandhi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Allison de bal. Allison draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Esawaran probeert de bal aan de voet te houden. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dandy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dandy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. See kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 26%, Singapore 74%.
Canada - Singapore 6:2