Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk Việt Nam
Pioli.is.on.fire Tactiek 5-3-2(3)
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 81.2
good Schieten brilliant
very good Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Trọng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Long rent richting de bal. Amakato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long onderschept slim de pass. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Jee-Son kopt de bal weg. Hyun geeft een lange en hoge pass. Như Khang kopt de bal weg. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Như Khang met de inworp. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Việt Nam 0:1

35e minuut.
Amakato geeft de bal voor. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng passt de bal zonder na te denken. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Quang Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Quang Ðạt geeft een hoge lob. Minh Quốc geeft een hoge lob. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk - Việt Nam 0:2

41e minuut.
Khánh Nam speelt de bal door. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft de bal voor. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 71%, Việt Nam 29%.
Daehan Minguk - Việt Nam 0:2

48e minuut.
Hamate passt de bal zonder na te denken. Daar is Kum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kum met een sublieme pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hyun stond buitenspel. Như Khang neemt vlug de vrije trap. Hoàng Thành kopt de bal weg. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Trọng Dũng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Long onderschept slim de pass. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Nam Việt komt het veld opgelopen. Mai Trần komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Việt Bắc met een sublieme pass. Như Khang geeft een hoge lob. Daar is Amakato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Lo-Wang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Như Khang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Trần geeft een lange en hoge pass. Nam Việt krijgt zijn hoofd ertegen. Ling-Chong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Như Khang verovert de bal door een tackle van achteren. Như Khang passt de bal in één keer door. Hwan-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành onderschept slim de pass. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ling-Chong speelt de bal door. Như Khang kopt de bal weg. Mai Trần speelt de bal door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk 75%, Việt Nam 25%.
Daehan Minguk - Việt Nam 0:2