Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Costa Rica Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9975
Costa Rica Kypros
5-3-2 (1.0) Tactiek newera
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.3 gemiddelde waardering 66.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Lascarez is nu in balbezit. Lascarez geeft een lange en hoge pass. Daar is Tonguz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Akifler bokst de bal weg.

8e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Abenoza passt de bal in één keer door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Jacobo krijgt zijn hoofd ertegen. Akifler bokst de bal weg.

17e minuut.
Usar is nu in balbezit. Usar geeft een lange en hoge pass. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ... Drake probeert de bal aan de voet te houden. Laguna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Tonguz passt de bal in één keer door. Usar rent richting de bal. Usar geeft een lange en hoge pass. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica - Kypros 0:1

36e minuut.
Jacobo kopt de bal weg. Buitrago met een sublieme pass. Abenoza met een sublieme pass. Jacobo heeft problemen om de bal te vangen. Jacobo schiet op doel. Akifler bokst de bal weg.

40e minuut.
Mavioğlu passt de bal met de wreef. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şevket is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şevket neemt zijn aanloop. Laguna bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 49%, Kypros 51%.
Costa Rica - Kypros 0:1

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Şevket stond buitenspel. Özustaoğlu komt het veld opgelopen. Elmas komt het veld opgelopen. Pouros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koutousis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica 50%, Kypros 50%.
Costa Rica - Kypros 0:1