Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 10:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Misr
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8313
Misr Al Maghrib
Memnon Tactiek Foutinho 523 -M
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
70.7 gemiddelde waardering 64.1
outstanding Schieten good
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Qassemi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medhat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zahid geeft een hoge lob. Daar is El-Atrash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Abu al Khayr geeft een lange en hoge pass. El-Atrash is nu in balbezit. Sulayman bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Ettayebi bokst de bal weg. Yunus springt en kopt de bal. Ettayebi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ettayebi neemt vlug de vrije trap. Gawdat met een sublieme pass. Zahid is nu in balbezit. Zahid geeft de bal voor. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 1:0

23e minuut.
Zahid speelt de bal door. El-Atrash geeft een lange en hoge pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Ettayebi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 2:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Arabi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
El-Atrash probeert de bal aan de voet te houden. Medhat met een sublieme pass. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 45%, Al Maghrib 55%.
Misr - Al Maghrib 3:0

46e minuut.
Gawdat passt de bal met de wreef. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi passt de bal zonder na te denken. Belbajid rent richting de bal. Belbajid draait met de bal, schiet en ... El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elkhalfi komt het veld opgelopen. Jabiri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qassemi. Yunus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawdat met een snel genomen vrije trap. Yunus krijgt zijn hoofd ertegen. Ettayebi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Medhat geeft een lange en hoge pass. Zahid kopt de bal weg. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Atrash schiet op doel. Ettayebi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 4:0

54e minuut.
El Arabi met een snelle inworp. Qassemi geeft een lange en hoge pass. Abdel Megeed is nu in balbezit. Jabiri onderschept slim de pass. Jabiri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbasi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
El-Atrash onderschept slim de pass. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Abdel Megeed is nu in balbezit. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri draait met de bal, schiet en ... El Ghandour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
El Arabi geeft een lange en hoge pass. Hishami kopt de bal weg. Abdel Megeed is nu in balbezit. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. Jabiri schiet op doel. El Ghandour bokst de bal weg.

68e minuut.
Gawdat geeft een hoge lob. El Arabi kan de bal niet met de borst controleren. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Hishami is nu in balbezit. Hishami haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Abu al Khayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu al Khayr met een sublieme pass. Zahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahid geeft een lange en hoge pass. El-Atrash springt en kopt de bal. Ettayebi bokst de bal weg. Inworp. El-Akil komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kadioui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu al Khayr met een snelle inworp. Zahid geeft de bal voor. Yunus maakt een snoekduik en kopt de bal. El-Akil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 5:0

77e minuut.
El Arabi geeft een lange en hoge pass. Jabiri is nu in balbezit. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami haalt uit met een fantastische trap. El Ghandour werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jabiri rent richting de bal. Jabiri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Al Maghrib 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 55%, Al Maghrib 45%.
Misr - Al Maghrib 5:1