Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Australia Österreich
Back In Green Tactiek Maska#5
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.6 gemiddelde waardering 76.7
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


3e minuut.
Hessel passt de bal zonder na te denken. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een hoge lob. Mitterböck maakt een snoekduik en kopt de bal. Whitley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke onderschept slim de pass. Burke speelt de bal door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Junkerich bokst de bal weg.

11e minuut.
Hanke speelt de bal door. Scholz is nu in balbezit. Jeans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeans krijgt een gele kaart. Scholz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hessel met een snel genomen vrije trap. Max krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Burton geeft een hoge lob. Gallen probeert naar een medespeler te passen. Hessel speelt de bal door. Klungelig pakt Scholz de bal. Scholz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hessel passt de bal met de wreef. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Whitley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Hessel kopt de bal weg. Hanke met een sublieme pass. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz geeft een lange en hoge pass. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft de bal voor. Max rent richting de bal. Max schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Österreich 0:1

44e minuut.
Whitley probeert naar een medespeler te passen. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson begaat een overtreding. Parkinson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia 73%, Österreich 27%.
Australia - Österreich 0:1

48e minuut.
Blume neemt vlug de vrije trap. Scholz is nu in balbezit. Scholz passt de bal met de wreef. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max draait met de bal, schiet en ... Whitley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Lindek passt de bal in één keer door. Scholz rent richting de bal. Scholz geeft een hoge lob. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Österreich 0:2

52e minuut.
Duschl komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jeans rent richting de bal. Scholz verovert de bal door een tackle van achteren. Scholz geeft een hoge lob. Max springt en kopt de bal. Whitley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Australia - Österreich 0:3

61e minuut.
Inworp. Junkerich komt het veld opgelopen. Geißler komt het veld opgelopen. Kirkpatrick komt het veld opgelopen. Crampton komt het veld opgelopen. Kearton komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bishop passt de bal in één keer door. Burke rent richting de bal. Burke geeft een lange en hoge pass. Parkinson rent richting de bal. Parkinson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Max kopt de bal weg. Geißler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Whitley. Geißler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Geißler wilt de vrije trap nemen. Whitley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pondeljak komt het veld opgelopen. Wilkin komt het veld opgelopen. Stermann komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Duschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pondeljak met de inworp. Burton geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Australia 73%, Österreich 27%.
Australia - Österreich 0:3