Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 08:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nippon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11054
Nippon Prathet Thai
五二三 Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.6 gemiddelde waardering 61.9
incredible Schieten excellent
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


14e minuut.
Meng rent richting de bal. Meng geeft de bal voor. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej draait met de bal, schiet en ... Yoshida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 0:1

18e minuut.
Sriyanon onderschept slim de pass. Sriyanon passt de bal zonder na te denken. Sundaravej bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundaravej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 0:2

21e minuut.
Yasuda rent richting de bal. Thamboowasha onderschept slim de pass. Terada begaat een overtreding. Terada krijgt een gele kaart. Thamboowasha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sriyanon wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Naruoka passt de bal in één keer door. Oniki met een sublieme pass. Kurihara is nu in balbezit. Kurihara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina passt de bal met de wreef. Naruoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki is nu in balbezit. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 1:2

33e minuut.
Naruoka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oniki de bal onder controle te krijgen. Sriyanon rent richting de bal. Kurihara onderschept slim de pass. Kurihara haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Yau rent richting de bal. Kina onderschept slim de pass. Kina passt de bal met de wreef. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara schiet op doel. Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Kina de bal. Kina passt de bal met de wreef. Kurihara rent richting de bal. Kurihara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nippon - Prathet Thai 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 44%, Prathet Thai 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nippon - Prathet Thai 2:2

48e minuut.
Naruoka rent richting de bal. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Siriwiboon ... Strafschop! Oniki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oniki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 3:2

55e minuut.
Ienaga is nu in balbezit. Sriyanon begaat een overtreding. Ienaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soponpanich komt het veld opgelopen. Samm komt het veld opgelopen. Ienaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurihara springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Watanabe geeft de bal voor. Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree probeert naar een medespeler te passen. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina geeft een lange en hoge pass. Tsai-Jung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ienaga met de inworp. Kina probeert naar een medespeler te passen. Ienaga heeft problemen om de bal te vangen. Ienaga geeft de bal voor. Naruoka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Yingsawa komt het veld opgelopen. Tsai-Jung trapt de bal weg. Kina speelt de bal door. Watanabe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naruoka de bal. Naruoka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kobari onderschept slim de pass. Kobari geeft een lange en hoge pass. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara onderschept slim de pass. Kurihara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Suwannakeeree is nu in balbezit. Suwannakeeree geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kina met een snelle inworp. Ienaga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki passt de bal met de wreef. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka draait met de bal, schiet en ... Suwannakeeree probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kina is nu in balbezit. Kina speelt de bal door. Naruoka is nu in balbezit. Naruoka haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 4:2

90e minuut.
Chuanchuen met een snelle inworp. Samm probeert naar een medespeler te passen. Soponpanich is nu in balbezit. Soponpanich haalt uit met een fantastische trap. Yoshida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nippon - Prathet Thai 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nippon 32%, Prathet Thai 68%.
Nippon - Prathet Thai 4:3