Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Moose Power Pizza & Pasta
334 Tactiek Gambas e kutas
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 38.3
formidable Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Johnston rent richting de bal. Johnston passt de bal met de wreef. Casserly rent richting de bal. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Białowąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

6e minuut.
Budka kopt de bal weg. Junik rent richting de bal. Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 1:0

7e minuut.
Johnston passt de bal met de wreef. Cholakov rent richting de bal. Cholakov passt de bal met de wreef. Casserly is nu in balbezit. Casserly draait met de bal, schiet en ... Białowąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Collina passt de bal zonder na te denken. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras met een sublieme pass. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 2:0

18e minuut.
Collina met een sublieme pass. Daar is Cholakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cholakov passt de bal met de wreef. Casserly is nu in balbezit. Casserly draait met de bal, schiet en ... Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Collina is nu in balbezit. Collina passt de bal zonder na te denken. Skorupa geeft de bal voor. Casserly rent richting de bal. Casserly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Collina passt de bal zonder na te denken. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras met een sublieme pass. Icart is nu in balbezit. Icart schiet op doel. Białowąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Casserly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Icart is nu in balbezit. Dojaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Icart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cholakov neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cholakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cholakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chatzaras geeft de bal voor. Daar is Kordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casserly rent richting de bal. Casserly haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dojaś de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Collina verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras met een sublieme pass. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap. Białowąs bokst de bal weg. Klungelig pakt Witkowski de bal. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart draait met de bal, schiet en ... Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Kordana geeft een hoge lob. Inworp. Cholakov met een snelle inworp. Johnston is nu in balbezit. Johnston geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 22%, Pizza & Pasta 78%.
Team Moose Power - Pizza & Pasta 2:0

49e minuut.
Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart rent richting de bal. Dojaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Icart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cholakov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Białowąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Staniek speelt de bal door. Junik rent richting de bal. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly springt en kopt de bal. Białowąs bokst de bal weg.

65e minuut.
Chemin verovert de bal door een tackle van achteren. Chemin met een sublieme pass. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft de bal voor. Casserly maakt een snoekduik en kopt de bal. Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Budka geeft de bal voor. Inworp. Skorupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chatzaras heeft problemen om de bal te vangen. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Białowąs bokst de bal weg.

68e minuut.
Dojaś onderschept slim de pass. Dojaś passt de bal zonder na te denken. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 3:0

71e minuut.
Collina met een sublieme pass. Cholakov rent richting de bal. Cholakov passt de bal met de wreef. Icart is nu in balbezit. Icart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Casserly is nu in balbezit. Casserly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 4:0

74e minuut.
Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Icart kopt de bal weg. Casserly bereikt de bal nog maar net als eerste. Casserly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 5:0

75e minuut.
Klungelig pakt Gładysiewicz de bal. Icart probeert naar een medespeler te passen. Chatzaras heeft problemen om de bal te vangen. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Casserly springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 6:0

77e minuut.
Icart speelt de bal door. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Casserly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 7:0

82e minuut.
Chatzaras geeft een hoge lob. Casserly kopt de bal weg. Daar is Cholakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cholakov haalt uit met een fantastische trap. Białowąs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Pizza & Pasta 8:0

83e minuut.
Staniek speelt de bal door. Daar is Budka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budka probeert naar een medespeler te passen. Icart bereikt de bal nog maar net als eerste. Icart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chemin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chatzaras de bal. Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Icart rent richting de bal. Icart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 27%, Pizza & Pasta 73%.
Team Moose Power - Pizza & Pasta 8:0